用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 麗港城迦南09-10 n1朋友仔報到啦!
go

麗港城迦南09-10 n1朋友仔報到啦! [複製鏈接]

原帖由 萱萱娃娃 於 08-12-11 09:12 發表
我囡囡只係後備生渣, 要等到5月先知有冇位, 好煩!!

Hi 萱萱娃娃,

請問你囡囡 interverw 時表現如何? 有否做到Miss o既要求? 因為我囝囝12月6日嗰日in. 所有問題都做到, 但叫佢開聲講o的嘢佢就一句都唔講, 所以我擔心會唔收呀!

我今日都收到信啦, 收咗阿仔 am 班, 好開心都會留位. 係呢想問吓註冊嗰日會有咩做呢? 因為嗰日我未必出席到,可能要老公去.

喺呢trina_choi 同 KLCHO 你哋係咪住TKO? 因為你哋揀其他 Choice 都係 TKO 的. 我都係住TKO呀!

原帖由 KLCHO 於 08-12-24 15:03 發表
Hello, 我住調景嶺架.....308 咁你住邊架??
你地有無報樂基呀...??

Hello KLCHO, 我住將軍澳o架,.
我無報樂基呀! 因為唔想俾囝囝返學距離太遠呀, 藍田都係極限, 咁樂基是否好好o架? in 咗未?
另外我只報咗德寶, 但未in. 等3月先in. 不過我應該都會揀迦南o架啦! 因為so far 德寶D comments 麻麻. 係呢唔知我o地嘅小朋友會否做到同學仔?
仲有想問下註冊嗰曰是否要兩個鐘? 究竟個程序做D乜?

原帖由 trina_choi 於 08-12-24 13:38 發表
哈哈哈...咁大個秘密都比你知道左...係吖!我住坑口呢邊架...

Hi trina_choi,
我住將軍澳o架, 你小朋友會否坐校車呀?

原帖由 trina_choi 於 09-1-6 11:18 發表
唔會啦!我會每朝自己湊佢返學,因為平時都要返工,相處時間都唔多 (都係靠周六日),所以想爭取多d見面時間,再加上我公司今年三月會搬,應該會搬到觀塘,到時送完個仔返學,再慢慢行路返公司都重得...加上我仔讀時都係得二y ...

Hi trina_choi,

我都唔會俾仔仔搭校車 Lu, 因為我老公可以送完阿仔返學, 有車到佢公司, 所以佢好樂意送阿仔返學, 而放學就由婆婆接回家.

係呢你知唔知第二次註冊是幾時呢? 我只知係四月份左右.

你仲會考慮哪一間學校呢?
‹ 上一主題|下一主題