用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 和富慈善基金李宗德小學 P.1~~你小朋友係邊班??仲有開學時的問題想問~~ ...
樓主: shino_mok1983
go

P.1~~你小朋友係邊班??仲有開學時的問題想問~~ [複製鏈接]

我糖糖分到去1B班你地呢??睇吓搵唔搵到同學仔先
仲有我想問吓,MISS KAUR 係咪唔識講/聽中文呢??
開學第一日係咪帶個空書包返學呢??
第一日返學有無小息??
D校簿幾時先要拎返去??

哈哈~~開完個家長會返到屋企先諗到咁多問題
   0    0    0    0

哈哈~~
nice to meet you too~~
搵到同學仔啦!!
你囡囡叫咩名??
因為分小組果時我地多數討論校車同放學問題,返到黎先記得要問第一日要帶d乜

原帖由 lotto 於 09-8-23 23:54 發表

我個女都係1B呀....nice to meet you! we can share more later....

分組時, 家教會成員(好似係主席)話, 1/9帶吉書包, 手冊, 筆, 水, 小食(也許不用, 你自己決定)....至於, 校簿稍後待老師吩咐時才帶回學校 ...

今次衰啦!!本來有個保母應承左幫我湊女放學,而家突然佢因私人理由話湊唔到,而家我企左係度,唔知點算!!!唔知佢地放學可唔可以留係學校做功課,等我收左工先去湊佢呢??而家臨急臨王都唔知去邊度搵人湊

HIHI
食飯時候偷雞上吓黎先:D
今晚我反而唔氾擔心糖糖訓覺,因為佢晚晚都係8:30-9:00左右就訓:loveliness: :loveliness:
擔心自己未攪掂晒D野仲好啦

原帖由 臣媽 於 09-8-31 09:48 發表
早晨呀)))))

人呢??? 今日好多野做唔得閒入來??

今日要燙校服, 執書包, 上糧, 校鬧鐘, 所有工作要喺今晚九點前完成, 跟住.......卜暈阿仔
‹ 上一主題|下一主題