用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 千禧VS天神嘉諾撒
樓主: lalalee
go

千禧VS天神嘉諾撒   [複製鏈接]

wingxsunny 發表於 18-7-4 10:49
實在吾明點解一定選天神才是明智,天神的確是本區一線,但一線是靠谷,我睇過佢地d paper 難到嚇死人,學校 ...
棄天神入天禧, 都只係入番一間表面無咁谷既傳統學制學校, 分別不大

但應該有唔少家長會多謝放棄天神既人

還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。

奥脫福 發表於 18-7-24 11:29
家長會當天書商無黎擺檔咩?不過今年舊生係上星期六賣書(遲左成個星期)
,時間上未必配合到。
終於等到你出聲

Felix223    發表於 18-7-24 12:41
還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。

奥脫福 發表於 18-7-24 14:58
無入呢版好耐,全因「新華德」引左我返黎。。。

目前我只想知道銀禧可以放到乙幾?今年真係乙三十 ...
有基華同新華德家長, 都話有B2學生乙1 入到

基華家長有資料, 暫時肯定有B1生乙5入到

‹ 上一主題|下一主題