用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 41網報喜區
樓主: 我係c奶
go

41網報喜區 [複製鏈接]

無聽過有人入九官? 定係入晒?
還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。

BB_Duck 發表於 15-6-7 15:48
高人, 我就係心大心細呢個問題. 觀塘升中網冇九龍城咁靚..

你係41網乙一抽中華德既機會一定高過48網乙一抽藍循. 今年乙一抽華德係必中
還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。

Tocywinny 發表於 15-6-8 08:45
有冇人乙二填新/舊華德中咗?
今年似乎41網既人都好搏, 大家一齊搶LS同MCS, 結果有不少乙二入到以下既學校:
基華
新/舊華德
九龍城聖家

BB_Duck 發表於 15-6-7 22:14
我抽中48網藍循
其實你想去九龍城升中好簡單 --- 小六搬過去

一定易過叩門. 又唔駛冒住聖家爸爸事件既風險
‹ 上一主題|下一主題