用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 St. Catherine面試
樓主: sirhc
go

St. Catherine面試   [複製鏈接]

回覆:St. Catherine面試

剛玩完,流程ok但系面試房等左20分鐘先到我見,其他後面黎既反而見先 。總共45分鐘完成。
全部做task. 其實超難,無得訓練,因為可能每臺或每個房或每天都可能吾同。有唱歌自選。
問卷也超難,完成吾到
但我吾明in 我個老師就好快,有的task做吾到又無比我機會再做。
但in我前面個小孩吾肯唱歌,佢都哎佢幾次唱。
所以吾知我系咪已經衰左,所以費事浪費時間。

引用:My+son+in+English+teacher,+instructions+

原帖由 fwan1213 於 14-11-06 發表
My son in English teacher, instructions ok easy wor.  Just basic question what is yr name and age.   ...
we have more than that wor. also the teacher isn't really patient and didn't use bb voice. speak quite fast. we in Cantonese

引用:未入去in+前會安排6個小朋友一齊玩lego,+父

原帖由 fwan1213 於 14-11-06 發表
未入去in 前會安排6個小朋友一齊玩lego, 父母坐側邊,一間房4張枱,見老師有mark 嘢係張form.  我哋張枱玩 ...
我地個臺都無哭,但系個老師無同小孩交流,但有寫野。系同其中一個講過野。叫人收玩具時,好細聲,都吾系好似學校老師咁有清晰指示,所以小孩有機會聽吾到。仲有老師系企系度講,小孩坐系度,好難聽到。
我見隔離臺老師有每個小孩交流

引用:我覺得係好短時間考好多樣野,而且老師指令

原帖由 pycc 於 14-11-06 發表
我覺得係好短時間考好多樣野,而且老師指令講得好快
有同感。

引用:砌五官,分顏色,我呀細B未玩完就玩下一款

原帖由 manutd71 於 14-11-07 發表
砌五官,分顏色,我呀細B未玩完就玩下一款,不過就可以唱晒ABC Song先走

...
系咪做啱吾啱都跳到下一關?

‹ 上一主題|下一主題