用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港創價幼稚園 2008K1王子公主小天地
樓主: jk923
go

2008K1王子公主小天地 [複製鏈接]

上午班
1) jk923 -- 囡囡 -- 麗城
2) kpbb  --  囡囡 -- 荃灣
3) kwanchiu -- 囡囡Chloe--馬鞍山
4) nganga -- 囡囡 -- 沙田
5) maggiechu -- 囡囡
6) tym327 -- 囝囝
7) bb-mameme-- 囝囝
8) sharon2005 -- 囝囝
9) ma...mi -- 囡囡
10) Nathan -- 囝囝 -- 九龍灣
11) MelanieBB -- 囡囡

下午班
1) lauhy -- 囝囝
2) angelmeiyee -- 囡囡
3) star14 -- 囝囝
4) Yatlong -- 囝囝 --- 九龍灣
5) pak -- 囝囝
6) 大板牙-- 囝囝--將軍
7) AS1210 -- 囝囝
8) carmenwong0208 -- 囡囡
9) Anitaho -- 囡囡
10)christinaman---囝囝

原文章由 natalielin 於 07-12-11 00:57 發表
我冇申請呀,因為係我自己揀要pm class,我返工返1:30pm,搭校車返去,我就可以送圭個女返學先返工
聽完校長講,我更加鍾意創價,同埋返落課室交留位時,再睇清楚班房,原來班房有埋洗手盤,感覺好好,又方便老師照顧,最衰 ...

係呀! 星期六去完先清楚睇見學校嘅環境, 真係好唔錯呀, 課室整潔又大, 光線又足夠喎! 最意外就係幼稚園都有個大禮堂, 感覺一流!校長說話親切,抱住小朋友立場出發..  真係好興幸囡囡入到間純樸又有愛心嘅幼稚園呀!

原文章由 jk923 於 07-12-19 15:22 發表

呢排好似好冷清咁!無咩媽咪o黎傾計喎!  大家係唔係掛住d聖誕 party呢?
有咩節目同大家分享吓呀?
祝咁多位小王子小公主聖誕節怏樂!有個難忘嘅假期,明年可以一齊慶祝lu!

我有兩個朋友個囡囡第二期收生收到創價電話lu!, 29/12交留位費喇!
真開心喇!

原文章由 muichujamie 於 07-12-28 10:40 發表
kwanchiu,
佢地幾時收到通知架?電話通知?
唉...... 我又多一次心up......

好似21/12 收到電話架!通知叫29/12上午交留位費!
你唔好咁down, 希望6月仲有機會啦 !:loveliness:

原文章由 vonvon 於 07-12-28 17:24 發表
am or pm?

好似係pm呀!

8啩想問吓咋 !!!
點解末sure am 定 pm? 唔通有得傾 !!!咁就恭喜你先   8啩吓咋,

各位創價準媽咪,

想請問聲大家填好晒學卷申請表未架?
想確實所需資料係~媽咪i.d. copy + 小朋友出世紙copy+申請表;
仲有無其他資料要補充呢? 多多提點!!!!!

唔好意思呀!想請問大家:14/6 返學校要訂校服&校車之外,仲有咩費要交呢? 需要帶幾現金定支票薄架?有無人可以幫到我呢? thank!
‹ 上一主題|下一主題