用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 保良局譚歐陽少芳紀念幼稚園 保良局譚歐陽少芳幼稚園(Part II)=>家長請進 ...
樓主: yingwong
go

保良局譚歐陽少芳幼稚園(Part II)=>家長請進 [複製鏈接]

有料報呀! Adrian 同你個仔坐同一張枱 - Table Pig. 今日Tod Poon, Marco Chan 同 Peris 係厠所玩水, Miss Mona 話比 Miss Renee 知, Miss Renee 就罸佢地無得放學, 淨係你個仔勁喊, 以上就係我個仔嘅報導, 你又試下問吓你個仔。

Halloween 我拍嘅 movie 影到你仔, 我諗吓點 send 比你 因為三十幾M。

試下依條 link http://s429.photobucket.com/albums/qq13/mak_katie/?action=view&current=CIMG7167.flv

因為果日太多家長同混亂, 拍得好差, 希望下次可以企到個有利位置。

原帖由 030316 於 08-11-3 22:50 發表
katie0404
請問你個小朋友係咪Adrian???
大家多d上來chat呀
你個小朋友好叻呀,前因後果清清楚楚,
我個仔今日話因同Marco Chan 係厠所玩濕件衫,miss mona唔俾佢放學,因為佢要搭校車,所以佢驚返唔到屋 ...

係啦太少, 而且 Resolution 太細, 唔可以曬出嚟。

原帖由 yingwong 於 08-11-5 10:49 發表
http://www.kids-club.net/edu/taysfmkg

唔使錢買相
影得一張咁少
之前要用錢買
起碼有4-5張

係呀! Adrian 今日帶咗啫喱粉, 佢話明天有食喎。

原帖由 030316 於 08-11-19 23:55 發表
yingwong
你地讀的劍橋英文有沒有書?
如果有書就會知道佢地每次的主題,
家長都可以係屋企同佢温下.

乜原來係老師指定學生要帶唔同的食物呀
因為我個仔話要帶水果,所以同佢揾左圖片,
前兩日又話想做蘋果 ...
‹ 上一主題|下一主題