用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 創價~2007 K1~交流室
go

創價~2007 K1~交流室 [複製鏈接]

Re: 創價~2007 K1~交流室

Hi, hi, 創價收了我個囡讀上午班,那日我覺得老師都冇mug問過佢野,我地入到課室時,阿囡好細聲咁講了句"早晨",跟住就坐低左,老師問邊個同你來ga,佢咪答"爸爸媽咪",後來老師比了d lego佢玩,咁佢二話不說就將佢砌成一條直柱,快成咁我都比佢嚇了一跳,之後老師叫佢'擦"番放落個籃裡,咁佢未照做lor.再跟住老師比了本書佢看,咁佢就自己一頁一頁打開,當佢打開到某一頁係一張公園
我的可愛小公主在2004年3月17日出世了!!!

我唔會帶囡囡去,因為今次想真正了解間學校多d,我唸如果可以,我會同我我老公逐層睇清楚,同埋問多d學科上

咦!!  好似個個小朋友都係下午班wor...有冇上午班來報到呀!!

好似禽日已經過了數(留位費支票)啦!!

[quote]
天使兒 寫道:
Michelmcy,
hihi, 其實我一收到信話收下午班已經寫
‹ 上一主題|下一主題