用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 07 培正 K1, 如果大家收到信入嚟通知聲 ...
樓主: niki628
go

07 培正 K1, 如果大家收到信入嚟通知聲 [複製鏈接]

Re: 07 培正 K1, 如果大家收到信入

等我個囡囡都來報下到時.....

2007 培正k1同學仔 :
am
軒軒 (kyy) -- 男仔
wingwing (Lulu0820) -- 女仔
Charlotte (Oronine) -- 女仔
Drian (ChingChingFather) -- 男仔
哲哲(denden) -- 男仔
Wing Wing ( brendaliu ) -- 女仔

pm
Sparkle (longBB)--男仔
enyay -- 女仔
Yanyan -- 女仔
Abbie (winniepoon) --女仔
我的可愛小公主在2004年3月17日出世了!!!

Re: 07 培正 K1, 如果大家收到信入鈬通知聲

今日趁食晏時去開了,唸住星期三去註冊時即刻填埋+文埋張自動轉帳表格....唔sai行多次ma...

另外,我想問下有冇人會因為小朋友讀培正而搬去學校附近住呀.....因為可能一讀...就至少三年...最多都12年ga ma....thanks for sharing!!

To Alls, 呢排大家都好靜wor...係咪大家都register左啦...我就....梗係register左啦. 星期三個日去到見到有d好似係K2

To Lulu0820, 我囡囡9 月會讀培正下午班,依家日日都要訓兩個鐘頭午睡,想請教一下你小朋友當年讀下午班時返到屋企仲有冇睡番一個鐘來補充番體力呀?? 如果冇,咁佢咪好早訓......咁父母放工返到屋企咪冇得同佢玩lor.  多謝分享!!

[quote]
Lulu0820 寫道:
JCow,

你太太既擔心都有道理既,不過考到唔讀真係有d可惜,當年我大囡報幼稚園,我都係無心插柳入左培正,而家佢K3,我都好興幸佢當年行左依條路,起碼小學唔洗煩,我有d朋友既仔女第一輪入唔到心儀既學校,而家都仲要擔心到六月,所以我覺得如果可以既話都盡力比小朋友試
‹ 上一主題|下一主題