用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 東華三院王余家潔紀念小學 TKO東華三院王余家潔紀念小學ge家長入黎傾 ...
樓主: 嵐嵐21
go

TKO東華三院王余家潔紀念小學ge家長入黎傾 [複製鏈接]

原文章由 Rain28bow 於 08-7-11 00:01 發表

嵐嵐21,

那天個司儀當然不是我個仔啦.邊有咁叻呀.站得台上的都是E班醒目仔女,我個仔又害羞,又冇耐性,又唔聽教,邊會有老師找他幫手呢!

你今天係唔係有來睇天才橫溢表演呀!聽你講你囡囡表演Ballet,我想知係唔係站在中間,個頭有2個好整齊的"計"個一個是你囡囡呢!

我個仔今年都有得表演,係搞擊樂,你有冇睇到呀!

我會PM我的電話給你,歡迎隨時Call 我, 你都留個電話給我啦.

Rainbow,係呀..中間個位咪係我個女law
我有睇
係呢.....今日吾見去學校

原文章由 MaMaEva 於 08-7-11 12:37 發表
嵐嵐媽真係唔好意思, 昨天表演完後我帶阿女早走呀, 佢感冒要返屋企食葯. 無緣見面tim, 希望下次學校活動再見啦.
不過講今次表演真係好簡單喎, 上台都無1分鐘真跳完 , 好似有點兒..... . 阿女話balle ...

係law話禁快就跳完
琛琛好d未呀?

我會比呀女繼續學芭蕾舞

原文章由 MaMaEva 於 08-7-11 12:41 發表
嵐嵐媽, 阿女話徐老師有奬攞呀, 係咪今日頒獎呀? 係最受歡迎老師 or 傑出老師呢?
嵐嵐今早要返學校攞奬喎. 真係"鄧"你地開心.

是7號個日頒左la(徐老師=最受歡迎獎)
今日頒個d係運動,朗誦.......

原文章由 MaMaEva 於 08-7-12 12:33 發表

好好多啦. 我下星期放大假, 陪阿女去玩吓; 唉d天氣咁差, 都唔知去邊玩好 , 想帶佢去disney玩, 希望下星期有一日唔好落雨啦.

MaMaEva :去了邊處玩呀

原文章由 Rain28bow 於 08-7-30 16:48 發表
由來年開始,升四年級會有E班(精英班),F班(次精英班).升五,六年班的由以往E班(英文班)改為E班(精英班),沒有次精英班.這些班中文會以普通話教學.你們可參閱通告 2007-342.低年級暫沒有把E班分成精英班.

...

唔該哂Rain2bow
‹ 上一主題|下一主題