用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: HMmummy
go

LH 水準超高 [複製鏈接]

醒目開學勳章

原帖由 sheffield 於 10-11-18 16:55 發表
嘩,睇到標題,嚇左我一大跳!我身邊起碼有6個小朋友讀緊LH,所以我都知道小小某間LH嘅教學同老師情況,(當然係由d媽咪口中知悉的主觀comments)。老實說,樓主所講的內容屬實,其PN已開始phonics,也有用ORT…但(純屬個人意見)教還教 ...

agree!   "水準超高"依4字真言真係好值得商確!  如果佢收我一百蚊學費有咁嘅service而且可以完全唔使我教就可以令我小朋友好乖好叻, 咁我就會用 "水準超高"依4個字!  otherwise, 我覺得只可以用物有所值黎形容!

醒目開學勳章

原帖由 brrbaby2007 於 10-11-18 17:50 發表

原來要好似迪士尼同York o甘既校舍先係你杯茶

http://forum.edu-kingdom.com/viewthread.php?tid=2252194&page=4#pid33341100

好似有D言之有物喎...迪士尼.....York ....難道..

醒目開學勳章

原帖由 elizatyy 於 10-11-18 22:10 發表
Just wonder how much time the children will go to the outdoor playground???

罰企果陣~~~

醒目開學勳章

其實學校幾好都好, 覺得家長嘅影響都好重要!  通常小朋友有個胸襟廣闊, 心明大義嘅爸爸媽媽, 日後發展都會好D, 相反, 如果小朋友有個心胸狹窄, 經常無事生非嘅爸爸媽媽, 相信佢將來讀咩學校, 條路都會好難行...

醒目開學勳章

原帖由 kitmantsoi 於 10-11-18 17:50 發表
一百蚊學費就好la  

其實減一百蚊都好開心! 因為當$3900係物有所值, 減左一百蚊之後咪變成物超所值囉!  HAHA~~但其實好快嫁咋, 因為我記得K1學費好似係平過N1嫁~~
‹ 上一主題|下一主題