用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經 - Part 27 之"去玩,去癲,放暑假咯 !” ...
go

仔女經 - Part 27 之"去玩,去癲,放暑假咯 !” [複製鏈接]

大家早晨

2b
我係見到就"中"入0黎咋
又比我"中"0岩左喎
唔駛annie呼喚我

原文章由 2bzmummy 於 08-7-14 09:07 發表

格格今日無迷路 ...

2b,
尋晚睇完出  "The Mist" 做 king kong呀
結局都唔合乎情理0既..好彩無去戲院睇

2b
呢d叫做撞彩咋
妳知格格唔"蒙"就唔好玩啦

原文章由 2bzmummy 於 08-7-14 09:10 發表

格格

睇黎您都好快畢業咯 .........

2b,
大細山都縮沙入左房睇"功夫熊貓"
大山話怕晚黑唔敢去廁所喎..
得返我攬住巨山,用手塞實耳仔咋
d立體聲 嚇c格梧

原文章由 2bzmummy 於 08-7-14 09:11 發表

格格

係戲院睇好多時不及再家中睇咁溫馨既 .........

2b,
佢就返0黎架0拿.. 隨時隨地...
咁我囉手提出0黎啦
再唔係妳識打0黎動物園通輯我掛
家下做下影后先 ,一陣再0黎..

原文章由 2bzmummy 於 08-7-14 09:13 發表

格格

今日老虎偷懶呀 ? 您咁悠閒既 ?

如果我有需要就 call 您呀 ..........

虎視眈眈呀

大家早晨呀

傾兩句又要去做野啦,答應左老虎
要係呢2個禮拜搞掂埋壇野呀
盡綿羊力啦

2b,
妳好番晒未呀 ,我巨山感冒又
傳染左細山 真係要打佢pat pat呀

原文章由 2bzmummy 於 08-7-14 10:12 發表

長老

我都仲食緊葯,最衰又唔係好大咳,不過前晚同 D 小學同學聚會,可能傾計太多,喉嚨好乾 ........

向位auntie,
真架..唔係格格要求高 其實一心諗住暑假
比大山運動下,出身汗 真係無諗到獎品咁豐富架,
下午仲有西餅食,又一人一大袋水樽,扇,禮物呀..參加人數
只係小貓3幾隻.. 更有獎啦
跟本大山就唔係運動材料...佢自己都喜出望外囉..
猛話明年都要參加,仲要報埋阿妹喎..
個獎杯仲好靚,下面底座係粉紅云石紋添.. 乜咁大
隻蛤蜊架 隨街跳架

原文章由 布甸仔媽媽 於 08-7-14 09:16 發表
格格

係舊舖知就大山攞到好多獎, 幫我錫啖佢當獎勵 不過唔該你自己 , 攞冠同埋全場季軍都算係'豬肉獎', 今晚好'拿拿淋'去食'枝竹腩仔煲' ...

太后
妳晚黑又要 格格..朝早又喊
係未"滿清十大酷刑"0黎架

原文章由 2bzmummy 於 08-7-14 09:18 發表

長老

我都覺得格格抵打,好在您出手 ...........

annie,2b
咁我更有讚佢啦... 雖然心知咩事
我話駛唔駛囉返學校報數呀..大山話千其唔好
獎座一定要放係學校沒收喎 真搞笑

原文章由 布甸仔媽媽 於 08-7-14 09:21 發表

2b

唔理咩獎, 有獎就係獎, 要讚架嘛

多謝vivi auntie
妳都聽到我大山呢次搞笑獎啦....
係喎仲每人有一件T-恤都唔記得左講
明年10蚊雞一定再要參加囉

原文章由 vivi_vivi 於 08-7-14 09:22 發表
格格,

大山1冠, 3亞及全場總季軍都叫做"豬肉奬"
快D 讚下大山,同埋幫我 大山幾啖呀

今日下午陪太子去參加社區中心不知名運動會,
大山得到1冠,3亞及全場總季軍又杯
又獎牌" ...

嘩,又有得食..
去完太后新居 又去拜訪長老...

原文章由 2bzmummy 於 08-7-14 09:24 發表

長老

係咪試好菜就會招待我地架 ........

annie,
青蛙係邊出呀 國寶兩座山就話好好睇

原文章由 布甸仔媽媽 於 08-7-14 09:25 發表

噚日睇完隻青蛙, 晨仔已經問幾時可以睇國寶 原來晨仔未夠一米可以唔洗買票, 不過我一拖二, 驚'le hea', 所以用網上訂添...... 真係大鄉里 ...

邊個講我壞話...:;pppp: :;pppp: :;pppp:

原文章由 2bzmummy 於 08-7-14 09:25 發表

長老

格格講左大山成績表既分數俾我聽,我就一定收貨同開心到合唔埋咀啦,格格真係苛刻架...........

annie,
係呀.. 某程度上我都幾古老石山架..
巨山話我冥頑不靈 ,暑假仲要同大山報班
學期尾報兩科..兩科仲低分過前次考試..我都比巨山
潑行冷水啦

原文章由 布甸仔媽媽 於 08-7-14 09:36 發表

2b

長老係挑通眼眉的人, 大山的成績無9成都估到8成 格格只不過同我0地講唔多滿意'姐', 其實個心開心都不得了 算啦, 格格係'古'一脫, 咪俾佢謙虛下囉 ...

[ 本文章最後由 alicetong 於 08-7-15 10:28 編輯 ]

46,
襯我忙
你又話格格不是.. 係麻....

原文章由 正46 於 08-7-14 18:13 發表
2b,

格格0既最低工資就係科科100分, 所以唔會有進步獎!

2b,
係呀...鴨仔團1號..排隊跟住過0黎呢邊

原文章由 2bzmummy 於 08-7-15 09:48 發表

格格

今日 D 新動物全部返哂動物園喎 ........... 好似趕鴨仔咁囉
‹ 上一主題|下一主題