用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經 - Part 31 之 ”擇到好日子開新舖,今日好人齊呀 ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經 - Part 31 之 ”擇到好日子開新舖,今日好人齊呀” [複製鏈接]

點解屋企得...office又唔得囉

原帖由 2bzmummy 於 09-3-11 22:38 發表

格格

格格都陪 太后

原帖由 2bzmummy 於 09-3-11 22:47 發表
格格

我都要去

原帖由 2bzmummy 於 09-3-11 22:51 發表

人家就 遲來的春天

格格就 遲來的早晨

只不過我同太后您沖左個涼
唔係...唔係...唔係 係各自同一時間
沖涼就搞成咁0既 kee 樣.....

原帖由 2bzmummy 於 09-3-12 14:20 發表

長老

我有理由相信今朝 BK short short 地事件係俾我同格格做成既 ..........

太后
XX大師係您搬出0黎... 唔關我樹架
您方唔係整左個 某眼睇0既  發哥 出0黎咩
咁就no eye see...客家話話齋 您唔c I c啦  

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-3-12 15:09 發表

2b, Alice

噚晚唔止沖涼咁少嘢喎, 連星爺, xx大師都出動埋,

太后
點解要 封鋪 要抄家斬首呀
通常最大0個個 咩鑊 架喎.....

財政大臣 唔how來啊.....

原帖由 2bzmummy 於 09-3-12 16:51 發表

格格

再講,因住大臣入黎封舖呀 ..............

原帖由 2bzmummy 於 09-3-12 16:59 發表

格格

我地玩到 BK 癱瘓呀,肯定死罪喇。。。。

]

晨咁早

尋日都無眼睇BK呀

尋晚更加唔敢同 太后 雙劍合壁  

太后,vivi
所以格格未見好即收囉.....

原帖由 2bzmummy 於 09-3-14 14:37 發表

vivi

格格驚大臣話我地整到 BK 癱瘓呀 ....

46,
原來係咁..格格唔敢再 曳曳0拿....
但你要公告天下,連bk國民都唔用先得架

原帖由 正46 於 09-3-14 17:54 發表
太后,

真0架, 太多依D無謂0野真係可以隊冧個網站0架,
各位靚太, 大家過完引就算啦......

dear betty
您一家出動去玩,連天工都造埋美
算唔話得架啦  ,
懷著信心,無言地等..  0個樹係中途站係難截車

d,特別星期六,日就更加囉.. .格格朋友試過一家搭上層
巴士Full晒,要d菲姐比兩張膠"鄧"仔佢地坐呀

原帖由 bettylam 於 09-3-14 19:08 發表
[HIHI~ALL

報導~

返歸啦!西貢營超好玩,今日天氣好好,太陽曬得黎好勁清風送爽,燒到半路個場的人走晒去玩活動,我地成家人成個燒烤場包晒....

玩得勁開心...雖然走時等極的小巴都full晒,不過真係好甘心命抵地 ...

太后
細山尋日話肚仔唔舒服 有些發燒..
又瀉左2次,尋日陪佢瞓左一個午覺 晚黑
都唔肯點食野... 臨瞓前餵左退燒藥佢食
好彩今朝又試精神番  ,一陣同大山返山卡拉

皇室御用髮型師樹剪髮(呢頭邊樹都唔肯剪:;pppp:  )
務求以最醒目 整齊靚仔形象 去面試啦

太后早晨

做柴可夫唔緊要
咁格格要徵召埋您部8人車先得囉

原帖由 2bzmummy 於 09-3-15 10:32 發表

格格

早知叫Betty 徵召您呢個柴可夫啦 。。。。

太后,
細山家下睇緊 藍龍   ,晨咁早已經起左身
做定週記,今朝大山落去買左麥記早餐我地食...
細山連尋晚0個餐都食埋...等大山去完補習社
就返山卡拉了...大山那御用髮型師乃是
one man show,周時要等好幾個...
好在附近有圖書館可以行下....

原帖由 2bzmummy 於 09-3-15 10:34 發表

格格

小朋友越大身體抵抗能力越強,唔使擔心啦 。。。

唔好話大山呀,2B auntie 個頭都唔會亂俾人掂呀

要襯卡通時間scan定試卷0拿...
係掛住大家上0黎打個招呼,

太后
格格亂咁估都中  ..睇怕10人車或者
貨van先裝得晒betty一家咁多口喎

可惜格格考棍波牌那時候剛好轉制,某得兼有
貨van牌 ,以後想搓車搵食都唔得架啦...

原帖由 2bzmummy 於 09-3-15 10:41 發表

格格

您點解知道我有一部八人車架,不過已經被編訂會工用車,HB 好耐無用啦,通常俾左伙計用,幫您唔到喇

太后,
您一句話想退就隨時都得啦...
我地有經濟壓力,小朋友又細就自然身不由己
唔到自己話事的了...

46兄話玩得 格格又0黎0拿...

原帖由 2bzmummy 於 09-3-15 22:20 發表

Dear Betty

都唔好講到有無飯食咁嚴重,始終我覺得作為人妻既,要貼近社會先唔會同 HB 有脫節,而最容易同社會保持聯繫既就係有一份工作 。。。不過近年我會霎時有很倦既感覺,不期然有想退休既心態,點算呢? :th ...
‹ 上一主題|下一主題