用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經 - Part 22 之"又到聖誕,快到聖誕,La la la !" ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經 - Part 22 之"又到聖誕,快到聖誕,La la la !" [複製鏈接]

annie,
我地一於照單全收晒..大家咁話啦

原文章由 布甸仔媽媽 於 07-12-31 09:06 發表
早晨好

今日係07年最後一天, 玩盡去, chur 盡去

我預祝各位同埋家人係2008年身體健康, 開開心心, 金銀滿屋, 一團和氣, 仔女學業猛進 :pint ...

annie,
我要包埋頸巾妳就短T加短褲
有暖氣乎

原文章由 布甸仔媽媽 於 07-12-31 10:08 發表

2b

知我莫若2b   神仔, 我同hb係屋企仲係著短tee 加短褲

去ben度烚下烚下, 訂佐位未   出街肯定人山人海 ...

2B,
妳未到晚黑倒數都咁好節目...

原文章由 2bzmummy 於 07-12-31 10:12 發表
長老

2b 今日唔陪得您好耐,約左阿妹飲茶,細 b 要去補習,我就去 facial ,返到屋企都四五點,我諗您今日有放早卦 ? ....

annie,
咁妳都要好好享受下0拿:D :loveliness:
講得0岩..我家下未24小時on call緊囉

原文章由 布甸仔媽媽 於 07-12-31 10:22 發表

2b

我自己已經預佐一d節目打發時間, 你自己自便好好享受假期

放唔放早對我泥講已經唔去祈望lu 如果做全職媽媽, 仲要24小時on-call添 ...

vivi,
水仔係未玩通頂 一定好疲累了

原文章由 vivi_vivi 於 07-12-31 11:55 發表
2b

係呀,佢地今日返到home 攰到一早就上牀瞓,仲曬到成塊面紅卜卜添

大家新年快樂:loveliness: :loveliness: :loveliness: :loveliness: :loveliness: :loveliness: :loveliness: :loveliness: :loveliness: :loveliness: :loveliness:
‹ 上一主題|下一主題