用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經 - Part 30 之 ”冬去春來,大家既仔女就越來越生 ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經 - Part 30 之 ”冬去春來,大家既仔女就越來越生性” [複製鏈接]

太后
細b尋晚上機 今日兩點先落機..仲要轉機
添呀... 好彩係後生仔0者,同朋友仔玩到
夠晒皮又 陣,時間過得好快架0者...
不過腳仔都坐到腫咯..變肥豬仔

原帖由 2bzmummy 於 09-1-29 11:22 發表

格格

細 B 要開始呢個愉快假期先要挨左呢程長途機先,我計過,佢要今日兩點左右先落機再轉機 。。。

太后,
佐敦 "麥物乜",格格唔知係邊喎...
我有溫書架 格格陪太后您大一個圈囉...
係呀..我想問...食齋邊度好味,價錢ok架...
好耐無食過囉.....以前就試過 花x街,夠蘇x船..
那間...唔知家下仲o唔open囉...

原帖由 2bzmummy 於 09-1-29 11:44 發表

格格

黃 x 記係潮州檔,點都唔應該食雲吞囉 。。。 一定係食蛋蛋嘛 雲吞唔該去佐敦麥 x 記啦

豪 x 連買個麵包都要排隊呀 。。。 您無溫書,我估計呢個年我應該大左一個圈 :qui ...

回太后,
格格實在太耐某用過Facebook 所以連
"大奈密探008"個密碼都唔記得左
要返去摷 "通勝"先知道囉..希望無比人
"毀c滅蹟"啦

原帖由 2bzmummy 於 09-1-29 11:47 發表
格格

我係 facebook @ 左您喎

我以為太后要帶格格去搵 "米高佐敦"   
去和蕃添
好呀 好呀 ,格格最鍾意微服出巡..
仲有好味道0既 云吞麵食添..
佐敦呢 格格剩知道 (唔知有某記錯)
澳x牛奶公司.食雙皮奶,燉蛋呢..
原來太后一家係 "食肉獸"
咁食齋不如講政話囉.........   

原帖由 2bzmummy 於 09-1-29 12:15 發表

格格

得閒等我帶您走一趟佐敦啦,記得嗎?為左兩位公子,我係佐敦浦左十五年啦

我一家係食肉獸,對食素無乜顏究添 ...

太后
有咁0既樹.... 咁等格格去
研究..研究下先 ,希望我仲記得
係登記邊隻 衰貓 啦   

原帖由 2bzmummy 於 09-1-29 12:17 發表

格格

您只要入去 facebook 講俾佢聽忘記 008 密碼,佢會即刻貓俾您架 。。。我上星期都係咁

好野..
格格文章去到 8888  0拿
實在係好意頭..好意頭
就好似我地呢間 鋪咁..

太后
唔係咁0岩得個咁"橋"呀麻...   
那證明了一件事  格格是 目不斜視的

原帖由 2bzmummy 於 09-1-29 12:45 發表

哎呀,格格,雲吞麵咪係燉奶隔離囉,係正正隔離呀

太后,
都係返去搵 老花眼鏡 睇清楚本 "通勝"先..
尋呀...尋...008 密碼   ,天機不可洩漏...
頭先check過隻衰貓 某返來搵我喎...

原帖由 2bzmummy 於 09-1-29 12:46 發表

格格

等您咯

太后
頭先格格 微服出巡 落街吃午飯..
看到間間鋪頭門上 貼住 財神 "煲士他"
初八啟市

格格唯有做 寂寞老人囉
好彩有您同 長老陪下我咋

原帖由 2bzmummy 於 09-1-29 12:47 發表

格格,要獎勵您初四返黎開工嘛

annie,
下午茶時間,晨仔係未 呀...
多謝晒.全收晒佢..大家咁話啦
您大人 長老級"生發一發發"
殿堂級高不可攀呀

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-1-29 15:23 發表

格格

新正頭, 好彩頭 心想事成, 萬事上上吉

我呢個post 的積分都到'生發一發發'

大家早晨
路過蜻蜓早晨

太后,
格格已經"呢埋" 唔見人,五點不露架啦
誰知0個衰xx放工時成楝高File放正櫃台 ,
驚做我唔生 受得人二分四..任勞任怨
好..好..0黎..0黎..0黎..做..做..做其... 阿四囉.

原帖由 2bzmummy 於 09-1-29 19:05 發表

格格

呢幾日我同 HB 係屋企學做孤獨老人,所以聽日實會上黎陪您

2b,早晨
今日某得剩顧住玩...殺左 佢先...
您地就係格格0既推動力0拿 ,
一陣見

betty
開工大吉0拿
您就好啦 日日有芝麻斑食
格格仲食緊剩餘物資 ,今日午餐有
炒上海年糕,芋頭糕,馬"蒂"糕,年糕...
肥膏...go go go  

原帖由 bettylam 於 09-1-29 20:00 發表
DEAR all:

今晚繼續食...煮緊芝麻斑

46兄:我老板同經理都放長假...

2b:
您都開工啦?見到您 M 場寫住悠長假期,以為您仲放緊年假添 >>我無係m場寫悠長假期,你係咪look錯第二個,真係 ...

太后
對呀..最緊要長做長有.終於搞掂晒0拿
不過又唔見左您..係未同hb 去士V士V歎靚茶呀.

原帖由 2bzmummy 於 09-1-30 09:33 發表

格格

橫掂返左工,有得做咪做囉,今日唔做聽日都係您做 。。。

太后
真架, 食飽飽 smum金句

原帖由 2bzmummy 於 09-1-30 12:17 發表

格格

您有無咁多糕呀 。。。。

2b,
仲未呀  屋企仲有係樹..
唔怪之得頭先d蘿白糕好似 ,福大命大...

原帖由 2bzmummy 於 09-1-30 14:05 發表

格格

咁今日食晒未呀 。。。。。 擺得耐會變壞架

2b
過左隔離街睇野添...
點解我隻倉鼠仔唔識郁0既 ..

換頭像又失敗添...

不過真係食到好驚0拿 ..今晚快d返去睇
下咩環境,有無變酸味先

原帖由 2bzmummy 於 09-1-30 14:29 發表

格格

您買左好多呀 ? 有無放雪櫃呀 ?蘿蔔同芋頭呢 D 咸糕特別唔得耐架 。。。

我睇到您出post 0個個呀
睇到我一頭霧水, 尋日朝仲係我地條街出現
不過一陣就比人block左0拿..

原帖由 2bzmummy 於 09-1-30 14:51 發表

格格

咁得閒四圍遊 ?有乜野料可以爆先 ?

太后
自由廣場0個個呀... 不過算啦
不值一提0既

原帖由 2bzmummy 於 09-1-30 15:00 發表

格格

即係邊單呀 ?R 頭中
‹ 上一主題|下一主題