用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖羅撒幼稚園 聖羅撒幼稚園 2010 K1 家長
go

聖羅撒幼稚園 2010 K1 家長 [複製鏈接]

Hi...we are also in K1幼兒誠班 and live in Tsing Yi

原帖由 ginnyyue 於 10-8-24 16:32 發表
而家已經有3位K1誠班媽媽啦, 第時我個女唔記得要做d咩功課都有得問下.  多多指教啦!
又話聽日試校巴, 點解無人打俾我呀?  我打去問過話個褓母會call我...都無嘅 ...

Hi Hi ~~ 真係開心咁多同學仔媽咪, 有咩都可以係呢道問下講下....

原帖由 ericalui18 於 10-8-25 09:21 發表
校巴公司真是好差呀, 我畀晒錢都仲沒知上落車時間, 學校又話今日試座, 但一直都收不到校巴公司通知, 昨日打3次畀校巴公司, 得到回覆次次都是話一陳有人call我的告知, 結果是冇...

...

但我地3號車陳ee 好好喎....我冇乜問佢野佢都係咁同我講叫我不用擔心, k1小朋友一定係放最前係佢身邊, 仲好交帶咁講校車號, 車牌號,車顏色 & 車頭會有個好大既聖羅撒幼稚園個牌. 仲話有乜事可以打佢手機揾佢.

ag
原帖由 ChongChong28 於 10-8-24 22:20 發表
不如在facebook成立一個 2010年 St.Rose的 k1組群!!! 一個更立體的分享平台!!

agree!!

原帖由 JenJenna 於 10-8-25 11:56 發表

我囡都係坐3號車陳姑娘, 佢同司機叔叔都唔錯, 不過條路線有待改善, 唔洗等呀囡坐到頭暈暈先返到學啦

Hi JenJenna,
你囡囡係邊上車? 我地住青衣架. 陳姑娘話車程5會過1小時.

yyin

原帖由 JenJenna 於 10-8-25 21:47 發表

我係荃灣上車的, 今日車程過一粒鐘呀
BTW, 你個小朋友係咩班呀?

我囡囡下午誠班, 你呢?

原帖由 ChongChong28 於 10-8-27 00:28 發表
剛才傖促地在facebook成立了St Rose of Lima's Kindergarten K.1 (2010--2011)
,請本年度k1家長自由加入,坦誠分享,如有錯漏不足,敬請賜教指正。

歡迎家長自薦成為administractor     ,那group暫設為open for all   ...

hehehe....ADD 咗啦....THX SO MUCH!!!

原帖由 fongmy 於 10-9-7 12:44 發表

我都唔係教友。

we are not too!

原帖由 kit801205 於 10-9-16 03:30 發表

hi!我女都係誠班的

Hi, 你好呀!
我想請問一下你有冇入過內聯綱? 有冇見到d班相?
因為我見好多班都已經有睇upload 上去, 但我入去就乜都睇5到.

thx
yyin

原帖由 heiheigirl 於 10-9-16 17:44 發表
我都係內聯網睇唔到任何野 (包括相或通告)
但我又見其他mami話佢地班有相

唔通誠班是冇影到

有啦有啦...好開心呀...望到頸都長埋, 終於有啦..hehehe
‹ 上一主題|下一主題