用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 有冇人18/3後出學簽,而又可以入到境?
樓主: 灝童媽咪
go

[加拿大] 有冇人18/3後出學簽,而又可以入到境?   [複製鏈接]

回覆樓主:

可能只係紐省

回覆樓主:

18/3後出的,真係好大機會唔去得。

回覆樓主:

https://www.change.org/p/justin-trudeau-open-doors-to-all-international-students-starting-in-fall-2020-into-canada?recruiter=920350876&utm_source=share_petition&utm_campaign=psf_combo_share_abi&utm_medium=whatsapp&recruited_by_id=304ab8e0-f822-11e8-9479-87a028cf6b2f&utm_content=washarecopy_23510182_en-US%3A0&lang=en-CA

回覆樓主:

唔知有冇幫助

回覆樓主:

【BC延遲返校日期】

8月11日,教育局局長Rob Fleming宣佈學生不會在原定計劃中的9月8日返回校園。

這次延遲是爲了讓政府及校方人員協調如何遵守BCCDC守則,確保學生安全地上學。

不過,教育局局長并沒有説明開學日期會延期到什麽時候,僅宣佈學生們不會在9月8日返校。

回覆樓主:

睇怕9月都唔會開關

回覆樓主:

明智做法(emoji)(emoji)
我都係等佢開關先,上到機,原機折返,仲慘!
‹ 上一主題|下一主題