用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: 雪文
go

油塘基法嘉獎站 [複製鏈接]

上次我姑拉話完我62辛苦之後我就將呀仔呀女既所有活動安排返自已攪,除非我62自已自動獻身,我梗係由得佢做下啦!

你公司幾時confirm 轉5 days 呀?

原帖由 雪文 於 09-10-13 11:43 發表
sara : 原來你仲麻煩過我呀. 我係屋企入BK又好順利, 點入都OK, 同一ie, close再開都無問題 ?

你62肯做就由佢啦, 你係需要人去幫手, 佢都係小朋友的爺爺.   不過佢的仔女, 你先由佢的仔即你老公做工作, 話唔關你事,  ...

我62 & 99 都算後生架! 我99好貪玩架,唔去打牌都響屋企打PSP,所以所有家務都係62做! 其實佢兩老都算好幫手,只不過D'外人' 多事囉!
我老公都係返office hour, 有時早走遲返都OK, 所以我同佢輪流接仔!  不過我放假既話,佢就會偷懶囉!

原帖由 雪文 於 09-10-13 12:05 發表
你 62好老加 ? 你99呢, 都幫唔到手咩 ?  我都唔知D老人家有咩做, 家務每日一小時都做晒啦, 無晒做又係悶係屋企發呆.

我哋今日先收齊問卷調查, 希望下月實行啦. 唔知加.

...

好深呀!雪文囡囡好叻呀!

原帖由 雪文 於 09-10-13 15:27 發表
mouth:" /> mouth:" />   我真係唔識
荅案係咩呀

good morning!

好耐之前響旺角花園街 & 佐敦保齡街見過有!

原帖由 雪文 於 09-10-15 10:03 發表
麻煩各位如見到你哋公司或街市有賣泳衣的鋪頭, 可否同我留意有無xxxL碼的泳衣. 我要買俾媽媽浸温泉用, thank you .

咁快又到星期五! 講下講下仲有一個星期就測驗添!

今年好多課後既活動,呀仔星期一至四都好遲先返到屋企,晚晚淨係做功課都搞到好夜,有少少時間淨既話又想俾relax 下! 唯有寄望重陽個假期!大家都要加油!

原帖由 kitty 於 09-10-16 10:34 發表
仲未溫mouth:" />  

所以呀仔每晚十時一定要上床訓覺,如果唔係唔夠精神!

原帖由 雪文 於 09-10-16 12:43 發表
係呀. 補習老師話我女, 日日都好眼瞓咁. 長期唔夠瞓. 所以我都話咩都假, 要睡眠充足, 早睡早起, 身體健康先來講成績.
‹ 上一主題|下一主題