用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 樂基 (九龍塘 ) 2005
樓主: BOBO128
go

樂基 (九龍塘 ) 2005 [複製鏈接]

Re: 樂基 (九龍塘 ) 2005

Bo Bo,

你有 chloe 爸爸幫手,應該 ok o既,不如你搵多個人去啦,公公婆婆得嗎?今日見到婆婆,問起你,都知你幾辛苦,所以...你都搵多一個人去旅行(幫手)...就比較好o的!
안 녕 하 세 요

Bo Bo,

唔緊要啦,身子緊要,下年學校旅行,先再陪 chloe 啦!
안 녕 하 세 요

12355,

咁我o地 christmas party 可以一齊坐囉  
旅行...我已決定唔去啦
안 녕 하 세 요

Shermanmum,

因上年單拖帶仔去學校旅行,覺得幾辛苦,可能因為係我湊佢去,所以佢有少少失控,玩到癲晒,我追得好辛苦,所以...今年都係停下,下年再大個o的,應該會定性o的,所以...出年先再參加
你o地玩得開心o的啦...............
안 녕 하 세 요

12355,
有無其他人可以陪你帶仔去旅行啊?搵人幫下手,都會無咁辛苦o既!你又比o左錢,唔去好似浪費o左!

BoBo, 12355,
食早餐,有無我份o架
안 녕 하 세 요

BoBo, 12355,
星期二,我 ok!

Shermanmum,
星期六,我等小巴時.....見到你背影(粉紫色套裝)

mkmickey,
我小朋友...上年已經係樂基讀 2 歲班,雖然我都有同我小朋友去考其他學校o既 k1,但最後我都係選擇返樂基!
對於我黎講,樂基係好學校,小朋友返學返得開心,老師又親切,最重要就係透明到高,如想知道小朋友學校情況,問老師...老師一定會講比你聽(因有某o的名校,唔會透露小朋友學校生活),呢一點...對我黎講好重要,因小朋友咁細,你問小朋友返學o既情況,佢一定答唔到你,就算答到,亦都未必好詳細,我諗.....無一位家長...係唔想知道小朋友係學校o既表現!
另外,樂基好多外籍老師,小朋友講英文o既機會就會多o左好多!樂基係 50%活動教學,50%傳統教學!
안 녕 하 세 요

mkmickey,

唔好o既地方....對於我黎講,暫時未發現   (可能有,但我未知,因每一個人o既要求都唔同)!
每一班人數太約...大班計...三十人一班(一對十個,有三個老師),細班就會二十至廿零人一班(兩個老師)!
안 녕 하 세 요

Shermanmum,

無啊...棠棠星期六無返興趣班,o個日係家長學英文拼文班,所以只得我一個等小巴,就算你見到我....你都唔知我係邊個啦
안 녕 하 세 요
‹ 上一主題|下一主題