用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 中心幼稚園秋季旅行-請問大家係坐幾號車及幾號燒烤爐呀? ...
go

中心幼稚園秋季旅行-請問大家係坐幾號車及幾號燒烤爐呀? [複製鏈接]

我地坐6號車, 17號爐!

收到K1留位費回條, 無諗過佢會咁早收人交囉! 我個小朋友一間都未in過, 最快嗰間都要後日(28/10)先in, 我諗都要交$660比中心, 當買個保障!!
“愛是恆久忍耐、又有恩慈.愛是不嫉妒.愛是不自誇.不張狂.作害羞的事.不求自己的益處.不輕易發怒.不計算人的惡.不喜歡不義.只喜歡真理.凡事包容.凡事相信.凡事盼望.凡事忍耐。”

“如今常存的有信、有望、有愛、這三樣、其中最大的是愛。”

原帖由 CHANTSINWAI 於 10-10-27 23:15 發表
我都知要交ge la..都預左係咁早..之前有中心ge mama講過係咁早交..其實出面亦都有好幾間pn係 lee個時候交留位費..我都係28號in呀...7點,我知你都係...唔知我哋會唔會編埋同一group in呢?! ...

haha!!  yes ar, Oct. 28 at 7pm... mine is group 1/turn 4/ team G... and u??

Is your son in group 2??

“愛是恆久忍耐、又有恩慈.愛是不嫉妒.愛是不自誇.不張狂.作害羞的事.不求自己的益處.不輕易發怒.不計算人的惡.不喜歡不義.只喜歡真理.凡事包容.凡事相信.凡事盼望.凡事忍耐。”

Yes ar... 7pm!

I think I will pay 留位費 for maximum 3 schools only!!!

原帖由 hoyinghar 於 10-10-28 11:15 發表
我都俾左留位費, 學你地話齊買個保障先...我都有in 其他K1學校....;0華, 7pm....咁晏既??

嘩! 原來個個都咁勤力, 我都幫囝囝報咗 KM, KV, 崇真, 民生, 宣道, 培正呢六間!  其他嗰D都唔想報, 因為我覺得如果呢六間都唔收的話, 咪响中心升K1囉, 都唔係好差啫, 話哂中心都喺九龍塘區辦咗學好幾十年!!!

‹ 上一主題|下一主題