用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 論盡溜冰2
樓主: do-re-me
go

論盡溜冰2 [複製鏈接]

各位好,
我囡剛學溜冰, 揾左西九一個好Senior coach, (係人介紹比我)個coach就好好, 但個場真係好差, 場又細, 人又多. 好雜. 真係有點後悔. 重要自已明明住東九龍. 而家都唔知點算.

早兩天個女上完堂係度練, D staff 仲唔比係block左的area 練叫佢要出大場練. 大佬呀4.5歲初學者,出去仲得惦. 唯有唔練, 咁有排都學唔成.
各位有冇好提意比我.

do-re-mi,

多謝意見, 我真係會好好考慮, 我個囡話好鍾意溜冰, 亦見他都有心機學.
不過有冇天分就唔知

各位好, 好想大家再比D意見, 决定quit 西九, 雖然呀B教練係好勁好好. 但個場真係好唔惦, 眼見個囡每堂30 mins只停留係20呎內学, 一學完完全冇机會練.好迫好多人. staff又唔比佢係學習範圍內練. 好無奈. 大家對太古域/elements場comment 下. 有冇coach recommend.

等等等等, 乜係咁, 我以為真係要等好耐. Elements個場好似幾好, 人又不太多, 但就比較貴D.
原帖由 choleliu 於 11-9-18 20:22 發表
不如你帶囡囡去玩,留意邊個教練合眼緣,走埋去問(唔好怕醜),千奇唔好去學校問(又一城OR太古),一定講無,只有等等等等、等完又等等等等﹗ 不過ELELMENT應該多教練FREE。

...

回復 7# do-re-me 的帖子

Thank you, 而家等待Elements覆

回復 2# do-re-me 的帖子

E, 我係報私人班, 但佢話要問coach, 等coach覆. 我跟你地找V教, hehe.

我囡就係跟緊呢個B(叔叔), 所以進退兩難. 但而家都决定左quit.

原帖由 小豆媽 於 11-9-21 22:19 發表

西9的head coach亞B(叔叔), 其實係一個好coach, 佢教花式jump好有經驗同心機, 對旗下的coach去留事非都好化 !

回復 20# Smiile 的帖子

等緊V覆, or other coach 都應該會你Elements. 大家對Elements的意見都好 positive

回復 6# GloriaBB 的帖子

好吸引, 但上web找不到資r料egarding 萬象城溜冰場, 可否pm比我.

回復 1# ThanksMami 的帖子

Thanks a lot.
‹ 上一主題|下一主題