用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 大抽獎各區學校排位及30個建議 (2010年版) ...
樓主: khmama
go

大抽獎各區學校排位及30個建議 (2010年版) [複製鏈接]

hkmama,

兒仔在深水埗區內津小屬band 2頭, 如甲及乙部以下這樣填可以嗎?

甲部:
1. 何官 / 長天
2. 滙基

乙部:
1. 滙基
2. 佛教大雄
3. 香島
4. 唐乃勤
5. 協同
6. 莫慶堯
7. 張明添

萬分唔該!!!!  

原帖由 khmama 於 10-4-25 12:34 PM 發表
2010大抽獎各區排位已經出咗, 家長可以去升中下載區自行下載或直接入下面個LINK. 因為我部電腦SHORT咗上唔到網, 家陣只可以靠阿女部機, 所以未必可以覆到提問.

我會將分析先寫好, 然後上載, 希望幫到你地 ...
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結

khmama,

多謝你的意見!  其實甲部, 我從何得知有幾多位是用來大抽獎呢?

原帖由 khmama 於 10-4-26 08:53 PM 發表

甲部冇地區限制, 可以填晒3間band1尾至band2頭學校 (長天就唔好諗). 深水埗仲有他區band2, 可以填埋先填band3都唔遲.
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結

khmama,

見完老師後, 老師叫我將大雄放第一, 第二係張明添(學校話係2a), 但我就唔想.  或者將何官及賽官放第一及二, 但我話得兩個位, 好似博唔過!  其實我跟番原本的排位, 可以嗎? 是否過份保險呢? 但他只係band 2頭生咋, 叩門無望架.

乙部:
1. 滙基
2. 佛教大雄
3.  唐乃勤 (3 及 4 須要轉位嗎)
4.  香島

好似個個都話香島嘛嘛, 是嗎?

原帖由 khmama 於 10-4-26 08:53 PM 發表

甲部冇地區限制, 可以填晒3間band1尾至band2頭學校 (長天就唔好諗). 深水埗仲有他區band2, 可以填埋先填band3都唔遲.

‹ 上一主題|下一主題