用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 請問有冇人試過Coromega omega-3 魚油 ??
go

請問有冇人試過Coromega omega-3 魚油 ?? [複製鏈接]

請問有冇人試過Coromega omega-3 魚油 ??

o係邊到有得買 ??  效果好唔好 ???

如果同Vegepa 相比邊隻會好D ???
   0    0    0    0

請問 Carlson 食了後如何 ???
相比 Vegepa Carlson是否好d ???
在那裡買到的 ??
謝謝 !!

原帖由 someoneelse 於 09-11-23 23:24 發表
好耐之前俾我囝試過一段短時間...響美國網站買的 (有ship 黎 HK)......當時買係因為有人話好...但亦有人話成份過高....後黎見到 Vegepa 既廣告,就轉左喇....不過最後到依家係食緊 Carlson....第2樽了....

...

多謝你的詳細回覆 !! 請問你的小朋友現在幾多歲 ??

原帖由 someoneelse 於 09-11-24 11:05 發表
可能食 Vegepa 時囝囝仍未開口,所以真的不覺有太多效果 (你知如果無語言,表現叻極有限呢)...食過3樽便沒有再試了....後來停了沒有食魚油一段時間....期間囝囝開始有語言....又試了一樽顧小培的乙x提醇....開頭效果好顯 ...

我個仔4歲零2個月 ....  佢自閉傾向 ...
依家讀"E" 位 ....  得閒互相交流下 ....

原帖由 someoneelse 於 09-11-24 14:43 發表
剛4歲....
‹ 上一主題|下一主題