用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 備戰大學 真心請教英文邊個補習天皇教得好?
go

真心請教英文邊個補習天皇教得好?   [複製鏈接]

可汗學院教得最好,尤其係 Grammar,最重要係教得啱,又免費。

Jessy 發表於 17-9-25 11:49
咩黎架???
係 Youtube 或者 Google 打 Khan Academy。

黃巴士 發表於 17-9-26 10:50
見我囝校D同學, 邊個天皇都試過.  無邊個教得特別標青囉.
天皇教得標唔標青唔重要,最重要係留低電話,方便放榜時佢哋可以聯絡你影相同收獎學金。

黃巴士    發表於 17-9-27 11:15

ivantissue 發表於 17-9-26 23:19
就算冇補過呢d天皇,只係考過佢哋嘅mock,放榜後只要肯出席影張大合照,獎學金、課程現金券即時奉上 ...
雙贏,各取所得!

bestwish 發表於 17-9-29 10:58
囡學校一開學就要補課, S4 咋.....

phy chem bio m2 每星期補一日, 即一星期補4日。
學校老師願意補課,其實係最好既
‹ 上一主題|下一主題