用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 想問有乜野才叫特異功能?謝謝求教!
樓主: superbaby0622
go

想問有乜野才叫特異功能?謝謝求教!   [複製鏈接]

totorogo2009 發表於 18-12-19 23:05
我驚有人睇到話學中樂團二胡/中阮就係一種特異功能.....走去學咗幾年後發覺心儀學校都唔收........
但我好 ...
如果學成二胡/中阮高手,都係一種得著。

Lingcheung 發表於 18-12-20 09:46
講得再白o的, 某一個項目全港有名次 (即係最勁個o個), 我覺得已經係特異功能,  "迪"波最多次數, 花色跳繩全 ...
成績永遠係最好既特異功能。

Sheep06    發表於 19-1-31 15:30

mch411 發表於 18-12-20 09:39
捽牌, 天眼通 同埋.....你睇我唔到
天眼通可以透視睇到野,可能係比較有用既特異功能,光明正大咁出貓,如果唔太笨既話,應該會有好成績。

ABC-DAD 發表於 18-12-20 10:52
太多嘢睇到,未必可以專心做個學生喎
又係喎,有更好睇既,可能最終交白卷。

ilyrd 發表於 18-12-20 14:16
我識人已經努力去讀,有揾補習,但都拉唔倒好成績,只在中游.但攞起把西洋劍就上咗身咁.所以唯有靠把劍打入了 ...
俠客行既男主角石破天  

MrBeast 發表於 19-2-18 13:37
咁佢spent 幾多時間操水呢?我身邊都有些eg 靠體育入dg, 其實我唔係against sports, 作為強身健體、參加下 ...
講得啱,唔好東施效顰,適得其反。

mcl203 發表於 19-2-18 14:23
冇talent又好難有好既時間喎,狂操亦唔一定出成績~~~
有啲家長會高估咗小朋友既talent,所以加強催谷嗰啲「有talent」既項目,希望有好成績。

‹ 上一主題|下一主題