用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有沒有人收到聖三一的信
樓主: DL00
go

有沒有人收到聖三一的信 [複製鏈接]

收到信喇....好緊張呀...
好想即刻返屋企開信箱呀...omouth:
btw,我個囡係in預備班

我個心已經飛左返屋企喇....
唉...我都係唔好o甘緊張...希望越大,失望越大....我怕自己接受唔到啊....
其實我個囡有另外一間收左,會去交留位費....但係心入面都係鍾意聖三一......希望收啦...

原帖由 babycoming 於 09-11-27 15:48 發表
tinbb , 我都係想仆返去拿信,我老公今日放假出左街,而加命令佢飛車回家睇信箱....假如係我收到信,我唔敢打開呀,我怕係reject ,好驚呀,但而加集中唔到精神係公司做野.唉................ ...

我報左迦南,朗思,啟思同靈糧堂,但唔係九龍塘區...
迦南同朗思都收我個囡,啟思未收到信,靈糧堂下個星期先in....迦南會去交留位費...

唔係呀...係藍田靈糧...
迦南同朗思我都諗左好耐,最後都係決定揀迦南..

鑽石山O個間冇N班報,但係如果入左藍田靈糧N班,可直升鑽石山K班

其實我開頭真係諗住揀朗思,但係interview個日,in我個囡個miss好似唔知自己做緊咩,印象分大減,加上個campus都幾細下....我之前上過面試班,個老師都recommend我揀迦南....

我收到信喇....收左我個囡呀 一天都光晒.....
係咪我報預備班,所以易入O的呢...
‹ 上一主題|下一主題