用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖方濟各英文小學 請問SFA final result 會不會比網上公怖早一日收到信呢? ...
go

請問SFA final result 會不會比網上公怖早一日收到信呢? [複製鏈接]

回覆:請問SFA final result 會不會比網上公怖早一日收到信呢?

反而很緊張.....
亞仔話普通話聽唔切及少少英文不識,其他ok。
希望有啦,因住得近不用乘校車。

fb someone get the offer letter this morning.

四隻貓 發表於 14-11-20 12:08
我收到rejected letter.
好傷心呀.
Don't too sad. Maybe try to write to school.This year even P1 has seat available to try after Oct.

a_for_apple 發表於 14-11-20 11:54
點解網上唔同部呢?攪到大家好緊張…………
Because the actual date ( from school web ) to release the result is tomorrow.

I am still at work ......

引用:我女係迦南,我有自己教和出外學。囡囡話英

原帖由 elvisBB 於 14-11-20 發表
我女係迦南,我有自己教和出外學。囡囡話英文有字認唔到,中文就全部識。我很感恩。

...
你是那間迦南?我仔是九龍塘迦南

‹ 上一主題|下一主題