用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 小一大抽獎結果
go

小一大抽獎結果 [複製鏈接]

大家抽到咩學校呀? 有冇人上黎報喜呀?
   0    0    0    0

阿十,

其實我明日才去睇 result, 不過希望"鄧" 人高興嘛。

原帖由 十月媽咪 於 09-6-6 09:22 發表
仲有八分鐘喎, 你咁快手開TOPIC呀!

恭喜!恭喜!

原帖由 PUKU 於 09-6-6 09:35 發表
62網---第一志願

試下去敲門啦!  Cheer up!

原帖由 bbkintong 於 09-6-6 10:54 發表
好失望 ,抽到34網的天主教領島小學 。total寫哂13間學校,呢間係第10志願

你真係好似中六合彩呀!   恭喜曬!

原帖由 Kyoto123 於 09-6-6 11:45 發表
阿女好好彩, 入到第一志願, Marymount, 我開心到喊。但同行的朋友兒子卻派不到所選的, 下午我會幫她一起做 profile, 祝大家好運。

Which one?  Marymount or St Joseph?

原帖由 hhmum 於 09-6-6 16:18 發表
12網第一志願開心到手震簽唔到名

Cheer up!   God bless you.

原帖由 yuenwa 於 09-6-6 16:26 發表
我都抽到第一志願, 但這第一志願跟本唔係我心中的第一志願. 因為我住那區, 根本簡唔落手. 我從沒想亞囡在本區返學, 但唔簡又怕叩唔到問, 又唔知會派去邊.

願本打算今朝一早就去叩門, 但好不幸, 昨晚老爺病情惡化,  ...

"Monday i will send a letter to cancel other schools quota and release more seats to other students." - Please follow to release your seats.

原帖由 luibee76 於 09-6-6 17:16 發表
Really Really thanks god, god heard my pray! My son 31 net,Part A first choice : Yau Tin ( Hoi Wang Rd ). I was really happy to cry when i received the school result!

Monday i will send a letter to c ...

要叩門的,仍不要灰心,希望在人間. - totally agree.

「你要專心仰賴耶和華,不可倚靠自己的聰明,在你一切所行的事上都要認定祂,祂必指引你的路。」
聖經箴言

原帖由 loy211 於 09-6-6 18:02 發表
各位家長終於可以鬆一口氣,至於要叩門的,仍不要灰心,希望在人間.

Late report as I got the result this afternoon.

Luckily, I got 1st choice in net 11 that is St Peter morning session but I won't make registration as my dream school is on my hand.
‹ 上一主題|下一主題