用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: bonnylee71
go

校車服務 [複製鏈接]

差勁的校車服務安排. 未能安排在指定地點下車,下車時間還比以前遲差不多半小時. 接線生聽一半電話就on hold幾分鐘. 昨天想跟進有沒有新安排, 電話不是長響沒人接, 就是打不通, 唉!!!

原帖由 bonnylee71 於 10-8-27 11:01 發表
我等到現在還沒有收到校車司機的回覆電話, 究竟明天和正式上,下課的時間, 不知其他家長的情形呢?

I'm planning the same as yours. Any taxi company's info for my reference? Please PM me if you've got it. Thx!

原帖由 TINGMUM 於 10-8-30 19:32 發表
bowling68,

我等緊消息, 睇下校車公司條線會唔會PLAN好D, 最後打算係日日CALL的士返學, 當然皮費會重好多.  原來想包的士返學都唔容易, 而家仲未有司機肯接. ...

第二個上車, 最後一個下車, 實在太唔公平啦!!! 哪有這樣不合理不公平的待遇
????

I can feel your grievances as I'm experiencing the same. I've lodged my complaint in written form and have already suspended school bus service subscription.

School should really do something for us. Our kids are suffering.

原帖由 ssdiana 於 10-9-4 12:40 發表
I am really angry on why the school have to change the school bus every year while the children are such a young age. Are the school administrators with good professional knowledge understanding that  ...

我都唔明, 我的情況也跟你差不多, 可以說更壞!真是欲哭無淚!! 或者該校車公司以為可以將貨就價, 可是, 我們要的是有質素的服務啊!省下來的, 也不夠失去的. 卻又苦無辦法討回公道.心情亦因此事大受影響!!!真是苦了小孩, 也害了父母!

但是, 學不能不上, 工不能不做, 所以, 兄弟姐妹們, 大家還是抖擻抖擻精神, 努力將來, 希望下一年有轉機吧!!!

原帖由 肥妹爸爸 於 10-9-9 17:13 發表
就算我想搭來回都唔得,朝早6點20分上車,頭站第一個上車,要每朝早5點幾起身,點上?最唔明就係以前係頭站上頭站落,宜家係頭站上,中程站落,所以比以前遲落車,反而尾站上車返學,放學係頭站落車,唔明. ...
‹ 上一主題|下一主題