用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 開心家庭網
go

開心家庭網 [複製鏈接]

今早收到電話,問我點解上唔到開心家庭網, 我先知道自己唔記得話俾大家知:開心家庭網的網址轉了。

舊網址(Old):http://www.palmchristy.net/baby

新網址(New):http://www.happyfamilynet.com/baby

多謝大家一直的支持和鼓勵。
   5    0    1    0

歡迎到 開心家庭網 (6歲前的早教) 和 開心家庭日誌 (小學後的培育和升中選校) 也歡迎參觀日誌

令大家唔方便, 真係唔好意思.

遲下會再加入多少少新檔案供大家下載. 希望對大家有用.

如果你有做新檔案, 想放上開心家庭網與人分享, 可以電郵給我.

歡迎到 開心家庭網 (6歲前的早教) 和 開心家庭日誌 (小學後的培育和升中選校) 也歡迎參觀日誌

jellomama & hahahaking,

謝謝你們的支持和鼓勵.

Hi gg2000,

由於孩子已經超過一歲, 可能已經過了看圓的最佳時間. 如果再讓他看, 可能會事倍功半. 現階段或者你可以考慮用字卡教閱讀, 孩子的反應會較好.

miumiu809,

家姐依言經常在街上被人認出. 即使現在五歲多還間中有人認得她.

但是妹妹思言出街少, 從未被人認出.

‹ 上一主題|下一主題