用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 啟基學校 2014 second in
樓主: vivi_ma
go

2014 second in [複製鏈接]

Just received the letter for 2nd interview on 26th, good luck everyone

0    0    0    0

引用:恭喜你,+我今日未有呢........

原帖由 JHsbb 於 13-10-09 發表
恭喜你, 我今日未有呢........
Thanks, your daughter should receive the letter of 2nd interview soon, because of your son already study at Chan's, so is 必收生, right?

回覆:2014 second in

請問知唔知2nd interview 要幾耐? 因有第二間interview afterward, thanks

引用:Quote:Ima2008+發表於+13-10-22+16:12+請問

原帖由 JHsbb 於 13-10-22 發表
我仔今年第1年讀,無經過莫校長領導時期,所以無得比較,但我覺得幾好呀,係煩在成日開支票交錢囉 ...
請問有咩要成日俾$$$? Thanks

引用:Quote:vivi_ma+發表於+13-10-22+23:52+請問

原帖由 JHsbb 於 13-10-23 發表
都係D 十零廿蚊費用,訂報紙呀等,因為學校唔比交現金的.
Thanks for the info...

引用:Quote:vivi_ma+發表於+13-10-22+23:52+請問

原帖由 JHsbb 於 13-10-23 發表
都係D 十零廿蚊費用,訂報紙呀等,因為學校唔比交現金的.
Thanks for the info...

引用:我第四輪简介会,剛收到11/15.+2nd+in +

原帖由 mckimkim 於 13-11-08 發表
我第四輪简介会,剛收到11/15. 2nd in
Congrats and good luck

引用:請問第一輪有2nd+interview的考生幾時會收

原帖由 janettang 於 13-11-10 發表
請問第一輪有2nd interview的考生幾時會收到信通知得唔得呢?
We were told by around the end of Nov

引用:其實識有人已收reject信,但我同另外一個同

原帖由 chillio 於 13-11-13 發表
其實識有人已收reject信,但我同另外一個同學就未收,大家都係26/10 second in

...
Oh 咁快已收reject letter, 希望我地遲d會有好消息la...

引用:其實識有人已收reject信,但我同另外一個同

原帖由 chillio 於 13-11-13 發表
其實識有人已收reject信,但我同另外一個同學就未收,大家都係26/10 second in

...
咁收reject letter 的都有 2nd in?

引用:Quote:原帖由+JHsbb+於+13-11-14+發表吓,+

原帖由 evacalbee 於 13-11-14 發表
直接offer會唔會係之前有家長話幼稚園校長拍心口九成收果批?
咁就真係唔知, 但我仔讀嘅啟思就冇拍心口

‹ 上一主題|下一主題