用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 小六樂悠悠, 升中唔洗愁
樓主: jazzmama
go

小六樂悠悠, 升中唔洗愁 [複製鏈接]

浩朗媽媽 :

真係好貴!!!

原帖由 浩朗媽媽 於 09-8-26 14:42 發表
係 隱適美(Invisalign) $50,000
1個月換1副, 食野時除下, 食完再帶上

http://www.beautyexchange.com.hk/revamp/forums/file.php?1,file=67739

Mandy,

唔怪得知manson同我阿仔啱key啦...因為我和妳都係同類人

阿仔昨晚飲左...但係夜晚訓到半夜就再發高燒, 燒到40.5度, 成晚都無覺好訓 ,你今朝打比我時...剛剛起身, 阿仔就剛訓番...
點知去12:00佢又燒過..去到39.9度 , 米帶佢去急症室睇睇啦...都係比醫生check下, 唔好估估下
攪左3個鐘頭, 醫生confirm左阿仔只是上呼吸道流感, 不是豬流感! 我個心都定d!
俾左3款藥給我.....剛剛食左第一次, 阿仔好累又訓左了, 希望阿仔唔好再燒啦....

講開去急症室, 今次是我地去咁多次以黎, 醫生最仔細同最解釋清楚給我了, 這次都是一個後生的醫生, 但佢好關心阿仔, 好detail地問診, 聽肺部, 聽呼吸, 跟住解釋怎樣是豬流感? 為何阿仔食左藥仲會高燒? 這次流感會持續多少日?
雖然等得較久時間, 但有如此態度的醫生, 我都收貨啦! 何況阿仔唔洗比錢

原帖由 mansonwai 於 09-8-27 00:54 發表

CANDY

manson 都係用我係教協買既背囊做書包
因為佢可能覺得小學那個老土 :;pppp:

我都希望妳仔仔飲完 ok 啦 !
如果飲完 feel good....之後要比佢食香蕉

因為甘草會阻礙身體吸收一種物質, 而香蕉有好多
呢個物 ...
‹ 上一主題|下一主題