用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 麗港城迦南08-09 n1朋友仔快o的入黎啦!
go

麗港城迦南08-09 n1朋友仔快o的入黎啦! [複製鏈接]

Hi, 我囝囝都收咗 0809 am class, 可能會同你地bb做同學仔

My little boy is 'yellow' group.

原文章由 smsiu 於 08-7-6 11:44 發表
Hi mudlay,

On last time interview introduction, the teacher told us
that K3 only has afternoon class.  As they need 3.5 to 4.0
hrs for the class moudle, let the kids to learn more
& fit the primary ...

你地好, 我僖僖係 am班黃組, 多多指教!  有無人都係黃組呀?

各位黃組媽媽,

我囝囝都係AM黃組,亦都係叫僖僖.  
不過我地要9月才可以開學, 請多多指教!

原文章由 wbrenda 於 08-8-13 17:10 發表
Hello, 我女係9-10AM黃組的
係呀, 9-10AM都有大約3個叫(希)讀音.... 架

Hi,

我囝囝僖僖係黃組家.  why會轉讀上午班?  習唔習慣呀?

原帖由 Ryenma 於 09-1-12 13:46 發表
你地好呀, 小兒軒軒本月由下午班轉到上午班黃組呀, 有無黃組家長呀??
‹ 上一主題|下一主題