用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 美孚區n1全日班
樓主: ppww
go

美孚區n1全日班 [複製鏈接]

請問大家知唔知think, 嘉心, 宣美 這三間pre-nursery的報名deadline嗎?

我bb 10個半月大 (0712出世), 而家先開始睇資料, 好驚過左報名時間.  

今朝同老公去了青衣學之園的open day, 覺得都幾好.  我本身住青衣, 奶奶住美孚新村, 所以我兩區都可以選.  

聽你地講18/10 宣美有open day, 我下星期會去睇睇, 番黎再同大家講.

想請問佳寶係咪無N1?

而宣美係咪唔收細仔?

我BB係細仔 (12/07), 我今日打去嘉心及Think Int'l, 嘉心話N1剩係得下午班有位, 而Think Int'l就係排waiting list.

另外, 有無人去過小蜜蜂 (Honey Bee)?  有親戚帶個女去過, 話ok, 叫我試下, 唔知口碑如何?

原帖由 dorajoyce 於 09-3-3 11:47 發表

朗思= Think Int'l
係盈暉臺
我個女而家18個月,係Oct 08 in 咗 Think 同收左今年N班,

所有N Class 都無学券
而K1- K3 美孚區有学券只有 宣美同佳寶

dorajoyce, 想請問朗思的n1 interview是怎樣架?

我個仔係細仔 (12/07出世), 又遲左報名, 知道朗思的am和pm班差唔多full哂, 我地係waiting list, 黎緊會去"in" 朗思的後補位.
‹ 上一主題|下一主題