用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 hsbc開離岸戶口
go

[英國] hsbc開離岸戶口   [複製鏈接]

angel_laam 發表於 20-8-22 14:03
8月頭打去開戶,琴日收電話排15/9幫我電話填表,再約個期去總行開戶。我同職員講阿仔22/9飛,距話到時應該 ...

芵國直接開離岸戶囗好似昰要英國地址等證明,另-般工作效率不快。。。另好奇一問,8月頭打本地開戶,你22/9前開到好犀利,自己6月打去本地開戶佢話現排隊中,有方法可快D?有冇直線電話?

angel_laam 發表於 20-8-22 17:15

我6/8打去架,都係隨便網上搵個電話,我都無留記錄,我 ...

無言(打親佢都話好多人排隊中)…或者去分行 行-轉

angel_laam 發表於 20-8-22 17:55
你去行一轉試下,我以為等幾日點知成個星期未等到電話,唔對路就直接去分行,留左資料都係叫我等電話,真 ...

thx

angel_laam 發表於 20-8-22 14:03
8月頭打去開戶,琴日收電話排15/9幫我電話填表,再約個期去總行開戶。我同職員講阿仔22/9飛,距話到時應該 ...

都揾佢幾次,剛有消息,9月中有電話通知,之後再排開戶

回覆 angel_laam 的帖子

電話開暫時是港元户囗,大家有開是英鎊户囗?要親身去才有英鎊户囗定係英國開才是英鎊户囗?

6x6=36 發表於 20-9-24 16:34
你試下打呢個電話 2233 3888 約做 HSBC嘅英國離岸戶口,可能會快d
我朋友比呢個電話我,叫我直接打去約開阿 ...

thx,以上做咗_另原來再上去分行開外國幣户囗,因滙豐買賣外滙價不平,會其它銀行取現鈔入那户囗
‹ 上一主題|下一主題