用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 大抽獎, 就揭盅, 各位心情如何?
樓主: 咕怪媽媽
go

大抽獎, 就揭盅, 各位心情如何? [複製鏈接]

babytai,
我記得你好似係88網, 是嗎? 我都係88網, 我已決定如果係頭3位就唔再叩會啦!

各位,
大家都好似好緊張, 我本來都係, 仲成日驚自己會係派位中心喊! 不過琴日無意中比我睇倒個blog, 小朋友都係k3, 不過佢媽咪唔係擔心佢派位, 因為小朋友經多次評估後, 大有可能要轉讀特殊學校, 原來小朋友有嚴重自閉...我睇完之後, 先發覺自己呢d所謂嘅煩惱, 其實都唔係d咩...希望大家都放鬆d!

原帖由 babytai 於 10-5-28 13:23 發表
唉...話咁快就等左4,5個月啦..
心情由呢個禮拜開心忐忑不安呀,
雖然我個網, 只有3間一定唔想入, 仲有8個機會, 但都係好緊張, 我老公成日都話無所謂無所謂, 攪到我好似好緊張, 佢又懶得理我咁, 真係覺得好辛苦... ...

babytai, 你話有3間唔會考慮, 有2間我都諗倒, 第3間係係咪07 or 10其中一間?

原帖由 babytai 於 10-5-29 17:51 發表

hi, maggie, 係呀...我係88網架, 其實同你一樣, 派到頭3位, 我都唔會叩門架啦, 唔只咁, 仲有幾間我都ok架, 即係11間, 只有3間我真係唔會考慮囉, 其實我之前都唔係好緊張架咋, 但唔知點解呢幾個禮拜就變到咁, 唉... ...

oh, 07係"循美", 10係"恩"ah! 其實最近要自己觀察吓! 間間都有唔好comments, 最緊要睇吓啱唔啱自己小朋友. 好似我個囝讀緊間幼稚園都係bk有唔好comments, 但我個囝d性格又好夾間學校!

原帖由 babytai 於 10-5-30 09:02 發表
有no張表放左係公司, 不過o個3間係 2間"張", 一間"恩"囉
琴日睇到"循美" 7,8月會搬校舍呀, 唔知會唔會好d呢,  
跟住睇返bk話"保黃" d 老師會鬧學生白痴, (睇佢d設施又好似幾好咁), 唉...都唔知點好囉 :unkn ...
‹ 上一主題|下一主題