用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 真係諗唔掂!高主教 vs 聖保羅堂
樓主: pekkle321
go

真係諗唔掂!高主教 vs 聖保羅堂 [複製鏈接]

引用:Quote:pekkle321+發表於+13-3-6+13:48+我本

原帖由 myhappybb 於 13-03-06 發表
我都知升小一係好恐怖
但問題係rc kg唔係100%升rc小一呀
都唔guarantee既野
same what I think. I will change my mind to choose KCS !
coz I know that my frds son not bring accepted by RC, even he gained many cert and had so many interest class!

引用:我的兒子由K1及K2並沒有參加興趣班,由出生

原帖由 princess_mama 於 13-03-12 發表
我的兒子由K1及K2並沒有參加興趣班,由出生到現在都沒有參加任何比賽,現在入了心儀的直資小學,我完全沒布 ...
can u share which school accepted ur son ?

引用:我的兒子由K1及K2並沒有參加興趣班,由出生

原帖由 princess_mama 於 13-03-12 發表
我的兒子由K1及K2並沒有參加興趣班,由出生到現在都沒有參加任何比賽,現在入了心儀的直資小學,我完全沒布 ...
can u share some tips that gain an offer of SPC primary? thx!

引用:Quote:原帖由+elysion+於+13-03-21+發表你

原帖由 pekkle321 於 13-03-22 發表
其實我真係未100%決定到讀邊間,現在係70%讀RC啦!原因一、RC有校車not街車,因在n時發生過事,所以爸爸好 ...
以我所知RC都冇正式學校校車,得一隊'舒太'嘅車隊!just like SPC wor!

‹ 上一主題|下一主題