用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 DWE - FUN WITH WORDS 升級版
go

DWE - FUN WITH WORDS 升級版 [複製鏈接]

我睇佢d 細字, 係要退返舊個套fun with words 俾佢架bor, 係咪呀....??

我都約左個教育顧問幾次先約到呀, 因為我比較保險想親身睇下套野, 同埋睇埋套Let's play 如果買哂2set 都係9千幾元咋, 有6個月免息分期, 搞到我心郩郩.......

你地套fun with words 到左屋企後可以分享下嗎? thanks^^

下....原來我搞錯左...............kum 真係要再諗下.......
你有無套let's play 呀, ok 嗎..??

原帖由 rain621 於 10-5-12 16:59 發表

LET'S PLAY SET係跟電子書一齊買, 呢2套已經要$9XXX. 但好似已經平了$2XXX.

另外, UPGRADE FUN WITH WORDS 要$4288.

一共$13XXX~~

到時我收到套書再分享~~ ...

oic ic, 唔好意思我有個題外話想問你, 你係用咩牌子既dvd機play 碟俾阿b 睇呢, 而家睇左大半年已經換左2部dvd 機la, 唔該哂....

係lor, 係lor, 我都心郁郁tim, 因為我個女較活潑好動既, 而家2歲多d, 只睇dvd 已滿足唔到佢, 下星期會開始step by step, 今個星期日約左教育顧問俾埋套let"s play 我個女試玩, 我其實都好想買, 不過驚老公唔俾.......

哈, Jeco 你真好, 就算我俾$我老公都會問長問短, 有時我唯有呃佢.....kakaka...........

我都覺真係有用, 我屋企個姐姐係印印佢係用廣東話同阿女溝通, 我都唔知阿女個效果係咪真係得, 但係昨晚隔離屋個賓賓同我講~今日我同佢講野, 佢明白, 不過用廣東話答我...(個賓賓話係用英文同我女講野既) 雖然佢唔係用英語回答, 但我都覺得DWE 真係得, 讓我打了一支強心劑, 努力d 俾阿女用, yeah.........

意...好吸引wor, 你無睇過就買左la, 幾時有貨送呀.....??

hi,

今日個顧問上左黎la, 我都買左:-

1) fun with words

2) q & a card

3) let's play & lead pak

好肉痛呢......

希望可以用得好啦......

hi jeco,

我想問你呢, 你返到屋企有無同佢玩"look"咭機or睇書書架, 因為我見你仔仔可以用英文答返姐姐, 佢係用英文句子還是英文單字? 因為我驚我唔夠努力同阿女玩呀...唔該哂..

原帖由 Jeco 於 10-5-13 15:32 發表

恭喜你! 我好明白你有幾開心! ^^ 我囝囝無讀N班既...上個月帶囝囝去上PLAYGROUP試堂...全英語既...囝囝完全明白外藉老師講既嘢, 反應最快果個! ^^ 連其他家長都話我個囝好醒! ^.^ 我工人都係印印..又係同囝囝以廣 ...

嘩, 你真係勤力好多呢....等我d upgrade 版返黎都同阿女kum 樣交換玩下先, 我要勤力先得la, 唔該哂你 ^^

原帖由 Jeco 於 10-5-17 13:31 發表

hi, 大家交流吓呀! :)
講真, 我真係好勤力咁用DWE架, 我返工時工人姐姐都會按時間表全日都用教材(包括CD,DVD,讀咭機,睇書,LOOK咭機), 基本上全日係不停的, 到我放工食完飯, 沖完涼就會再玩LOOK咭機, 同埋每日玩一 ...

我套教材會係6月18日中午時間送黎呀, 好心急呢.....

個日我個顧問上黎, 佢話sing along 升級版而家已經加左價la, 要6千幾元, 所以佢同我講真係想訂fun with words 升級版就而家訂會平d, 因為到時加返價應該都係一個double....

你有無問你個顧問呀??

我就6月18日先送貨, 我已經同個顧問講左貨到會約佢上來教我了....kekeke

我未收到呀, 不過顧問拿本書黎個時我問佢內容係咪同舊個本一樣, 佢話有些少唔同有D 係新加既, 同埋佢有個好處可以將一頁紙裡面既野連貫左, 用支筆點一下就會係成首歌仔......

你其實可以搵你個顧問睇下套書呀, 又唔一定要買既.....

我老公都唔"讚"成我買架, 不過我照買, 之後話佢知, 佢都有哦我架, 不過我見BB 用套"SUPER MICKEY" 用得有成績, 所以我都唔理老公反對LU, Kekekeke...............
‹ 上一主題|下一主題