用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 請問除了gc之外, 邊度有wee sing賣?
go

請問除了gc之外, 邊度有wee sing賣? [複製鏈接]

Re: 請問除了gc之外, 邊度有wee sing賣?

慧加兒現在discount 至$68 一套, 好抵, 不過賣剩幾多就唔知 lor!

我今早上過觀塘慧加兒, 發覺嗰處冇曬書賣, sales講佢哋D書都搬曬過奧海城間shop, 連D Wee Sing 都搬走埋, 同埋而家冇discount喎。

sales話而家只得奧海城間shop仲有Wee Sing, 其他分店冇曬架啦!

sales又話而家冇discount, 價錢喺$78一套(CD連書s), 不過我對此價錢很有懷疑, 因為我之前响佢哋分店買過兩次, 見佢哋原價喺$100++, discount後一次喺$61.?, 另一喺around $66-68(?), 我覺得佢哋都幾亂lor , D sales又掛住自己傾計.....

Hi Danniewo,

咦, 乜Wee Sing 仲有本繪本响裏面嘅咩?

Hi Lily2003,

喺呀, 真喺有書嘅地方就會揾到我架啦! : 我行書展都行咗兩日呀! 不過買得唔多, 驚俾老公鬧!
‹ 上一主題|下一主題