用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 英華小學 2007年YW小一家長版 :)
樓主: 010
go

2007年YW小一家長版 :) [複製鏈接]

恭喜!!恭喜!!文鋒得奬..........

原文章由 JAMmama 於 07-8-8 09:47 發表

多謝! 不過我未有"來", 唔好咁快講住:loveliness: :loveliness: :loveliness: :loveliness:

咁我預祝matthew_mama生個肥肥白白靚 BB 喇.
而JAM你等下先喇, 遲些十月尾才祝福你喇.

原文章由 matthew_mama 於 07-8-17 22:49 發表
Dear all
I back home la, but very very busy hope god bless me
I am sorry for can't join the gathering of 27 aug.

mattew mama,

恭喜, 恭喜   你多多休息喇
小B幾重呀

原文章由 010 於 07-8-17 22:35 發表
緊歡迎啦,難得多d人嘛

嘩, 你地這裡都好熱鬧和人強馬壯   
大家係咪好興奮呢  就來開學大日子
大家可以慢慢享受愉快學園生活

原文章由 KLLP 於 07-8-27 19:54 硐表
各1B 家長,

我囝囝因事, 明天請了假, 請你們明天將星期三(28/8) 回學校要注意的事項 (如要交學校的東西等post 上來)!

謝謝

KLLP,

叫仔仔努力, 加油呀, 我會支持佢. 到時話個好消息我知喎.

原文章由 KLLP 於 07-8-27 21:04 硐表
ZZ,

Thanks!  

你0甘快的閒上BK ga  

食飽飽, 休息吓, 等 :loveliness: :loveliness:

原文章由 JAMmama 於 07-8-30 12:09 硐表

KLLP,
你放心啦, 林校長有一手的, 佢一定攪得掂d小朋友, 舊年時, hohomama個仔都好似你個仔咁呀, 不過, 經與校長和Dick哥哥的一個面談後, 就無事ga la! 放心! ...

KLLP,

學JAM話齋, 你唔使太擔心, 林校長好有辦法的, 你仔仔好快就會適應的. 另外, 你仔仔會唔會因為無返一日, 所以佢驚呀, 你有冇試下問佢原因呀
‹ 上一主題|下一主題