用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 有冇英華waiting收到電話通知
go

有冇英華waiting收到電話通知 [複製鏈接]

呢個世界d人係咁架啦,見高拜,見低踩!別人好過佢佢又唔抵得,吃不到的葡萄!

原文章由 applemama 於 07-11-30 08:47 發表
点解依家仲出現負面評論, 如果YW是你杯茶, 那你最好找學費$4000+的直資或私校去了.

(1) 就3次面談得分,waiting 而入,是否就是該校評定為目前全P.1 排列最後的人。如果學校分班,會不會waiting 而入的都是「第4」班

...

anyway,恭喜接到好消息的家長

借問聲邊間小學完全無特殊兒童?
香港地唔止有特殊兒童,仲有特殊家長tim呀,咁香港咪唔住得人?

原文章由 adhd 於 07-11-30 08:58 發表
一煲美味既粥,加入一粒老鼠糞,是拿走老鼠糞照吃,還是全煲不能要?

一個特殊兒童,就破壞了全班的氣氛、全校有30個特殊兒童,敢問全校氣氛是如何? (30不是真的數目,因為實際數目遠超過30) ...

calm down,唔好咁傷心先啦,佢地都未註冊晒。即使touch wood,都請收拾心情準備下一回合。加油!

原文章由 littlehipo 於 07-11-30 09:55 發表
剛才打電話給YW, 昨天已經通知 all waiting list電話。

好失望!
My dream is broken again!

謝謝你們的回覆!!
‹ 上一主題|下一主題