用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 請問有冇人已收St. Paul co-edu interview 信 ?
go

請問有冇人已收St. Paul co-edu interview 信 ? [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

根據慣例, 都係d有關係既人in先, 唔駛太緊張

醒目開學勳章 王國長老

幾年前啦, 陪跑果d
原帖由 civic 於 08-9-20 12:31 PM 發表
真係唔該晒. 因為我同我老公明天出差1星期, 但又未收到信, 驚咁啱我未返又interview. 但多謝你既資料, 令我安心好多.

你係咪都apply左呀 ?

醒目開學勳章 王國長老

我當10分鐘in一個, 一個鐘頭in6個, 一日都係in48個
assume 1700個申請都要in足35日了, 點可能淨係星期六日in新生?
原帖由 queensroad 於 08-9-21 11:48 PM 發表
我想問係唔係平日interview?
如果平日我會考慮唔去in.....!

醒目開學勳章 王國長老

呢樣我同意, 一間咁top既超級名校, 各staff都謙謙有禮, 實在難得!
我果時唸, 就憑呢一樣野, 已經俾到我信心--小朋友o係度study一定獲益不少 (可惜無我份......)
原帖由 eileenycm 於 08-9-25 12:01 AM 發表
題外話, 我覺得佢地D staff去有耐性同禮貌, 我每次打去問野, D 小姐都好詳細地解答問題, 講真呀, 一日接成幾十個都係問 點解仲未收到信架.  比我一定發'猛'憎 ...
‹ 上一主題|下一主題