用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 小心繼播道小學後又一吹水的機會主義小學*觀超聖若瑟小 ...
go

小心繼播道小學後又一吹水的機會主義小學*觀超聖若瑟小學* [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

遲左幾日公佈消息姐, 何必講得咁難聽?
職員無禮貌係唔岩, 以事論事, 我見過比呢個例子無禮十倍既學校, 都唔至於會上網大鬧, 而"吹水的機會主義"呢個指控, 真係好過份地難聽

原帖由 kmraida 於 09-11-11 05:30 PM 發表
你們這麼緊張要為這兩校護航,想必是他們的支持及既得利益者,不然不會那麼大反應,急著擦鞋 ,我祇是以事論事,在這裡與其他家長傾談一下,事實是播道理虧,自己在網頁寫得很消楚是十月三十日,取錄與否都會在這日收到信,但事 ...

醒目開學勳章 王國長老

我無話問一問都唔得, 亦無話你唔係講事實, 我係話你講說話難聽姐
我仔有申請播道, 但黎緊會讀第2間, 播道interview途中, 有令我唔comfortable既事, 有令我感動既事, 我有開topic講, 但唔會惡意批評, 對一間學校既印象, 係應該從多方面得返黎, 唔係公佈日期遲唔遲!
我都費事再回應你, 留返啖氣暖下肚, 你慢慢留意下其他人留言至決定咩叫"公義"啦
原帖由 kmraida 於 09-11-11 06:03 PM 發表
又多一個護航者,難道真的沒有公義嗎?家長們在這段時間已心力交瘁,就算心急想知結果有無可口非,問一問都唔得,你這幾人都是朋比為奸的擦鞋者. ...
‹ 上一主題|下一主題