用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 唔明小一大抽獎要咁耐
go

唔明小一大抽獎要咁耐 [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

其實好多資料第一輪都入晒verify晒啦(包括姓名地址個人資料果d), 同一個computer system都run左好幾年, 理應上晒軌道啦
我都覺得耐........
原帖由 ziyi 於 10-2-10 03:44 PM 發表
兩萬幾個小朋友,每個都要先編抽一次抽籤的先後次序,然後才正式分,如果對你時而你的頭一志願又滿左,要等其他的小朋友派完同一輪,才又到你

還有分甲乙兩部.又要同時公佈.又要覆核,抽籤的先後又不能給人知 ...

醒目開學勳章 王國長老

咁又係, 睇下佢地一年至UPDATE一次小學概覽就知有幾忙

醒目開學勳章 王國長老

呢樣我都係咁話
今年, 我去交表, 個嬸嬸一路CHECK, 一路問(我相信佢係好心提醒姐)係咪舊生, 有無兄姐O係度讀之類, 佢問得幾條我就講, 得架喇唔該, 我知自己咩都無架喇, 佢同我講, 咩都無都要填個5字架.......
當時我真係..............填個5字? 唔通我真係睇漏野? 再望真D份FORM, 原來5字即係"首名子女", 我定定咁望住佢, 同佢講, 我個仔唔係首名子女WOR!
當時佢都呆一呆, 哦一聲, 我相信佢咁至醒起原來有人真係連15分都無既!
我忍唔住唸, 車! 都唔知CHECK唔CHECK到既, 我真係填個5字落去, 呃左佢都未必有人知啦!
‹ 上一主題|下一主題