用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 今日東方爆料, 名幼稚園(Yxxk)幫今年報考小一的小朋友假 ...
go

今日東方爆料, 名幼稚園(Yxxk)幫今年報考小一的小朋友假洗禮 [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

要要要, $300一年for全年教材

原帖由 277177 於 10-9-30 09:16 AM 發表
你放心wor, 天主教教區真係唔會咁蠢, 佢地已經講明唔會承認用d 個方法領洗既人啦.

d 家長都衰啦, 比錢做埋d 咁既野, 真係令我地d 身為天主教徒既人好反感.  天主教區回應話根本讀主日學係唔駛錢既. ...

醒目開學勳章 王國長老

不嬲都咁覺得:;pppp:
原帖由 hellojl 於 10-9-30 09:26 AM 發表
但佢好知家長的 'need', 好識揾$$, 當然我絕不認同, 只可說商業頭腦1流!

醒目開學勳章 王國長老

又唔可以咁講, D學生係努力過至有成績的
不過EDB為左防止學校賺錢, 好多年前已經限制左學校"賣"校服同課程俾學生, 一定要AT COST (因為以前公司都有攪幼稚園所以知D), 但YORK校長自己又係"課外活動公司老闆", 自己提供課程俾自己學生, 鐘意開咩價都得!
難得D家長明知, 又認為無問題, 佢地話反正出去讀都要錢架啦! 真係DIE HARD FANS
原帖由 bchi 於 10-9-30 10:29 AM 發表
唔止 ~~ 佢地 返深圳考果d camxxxbridxx 幾多個盾, 都係用錢買架
‹ 上一主題|下一主題