用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 取消
go

取消 [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

個人意見:
優才: 程度高d, 但對跟唔上既學生支援不足 (唔好丙我呀, 去優才版d家長自己都有講架), 你要想清楚自己個小朋友係咪真係適合程度高既學習
播道: 我自己就好欣賞佢愛鍚學生既心(就算讀書不成都一樣咁錫, 希望佢地起碼學好做人道理)
LHT: 小5,6無呈分, 如果羅氏唔係你心儀既中學, 想升出去就會麻煩D, 因為參加唔到政府派位又無大抽獎(因為無呈分無BANDING), 呢樣都係要考慮既重要因素

ANYWAY, 3間都係好多人想入既好學校, 希望各位快D作出決定, 俾其他人一個希望啦

醒目開學勳章 王國長老

果邊FORUM, 個個都同學仔, 你都唔會O係自己學校果版講自己學校唔好, OR直接將自己學校同其他學校比較啦 仲有, 唔鐘意都唔會揀啦..........問下BACKGROUND INFO就無所謂
我都係大放厥詞既塘邊鶴

原帖由 bowling123 於 10-10-27 10:19 PM 發表
4間學校比bk fans 已比較了2,3年. 各有支持者.  當然, 最可信就係用家意見. 你大可去各專輯forum問問or睇睇, 再作比較,應較為可取. 因這裡塘邊鶴比較多 ,  不是用家但可以大放厥詞. 家長們唔會直 ...
‹ 上一主題|下一主題