用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無小朋友上下午返唔同幼稚園?
go

有無小朋友上下午返唔同幼稚園? [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

Re: 有無小朋友上下午返唔同幼稚園?

我老闆試過, 上午返int'l school, 下午返普通幼稚園, 因為想考間名小學, 所以返local kinder操中文, 又驚入唔到, 所以返定國際學校, 唸住可以直上
我都覺得小朋友日日咁返, 真係好辛苦

醒目開學勳章 王國長老

呵, 我朋友個case都係真架! 仲有課外活動tim, 真係撞鬼!
  :evil:  :cry:

醒目開學勳章 王國長老

午睡嘥時間? 其實3,4,5歲既小朋友, 唔夠訓點得架...生理需要黎架嘛, 你問下你朋友夜晚唔好訓得唔得?
不過我老闆個case就特別d, 佢d仔女8pm已經要訓 (梗係啦! 鐵人咩!)
不過佢個case都只係維持左一段短時間, o係佢馬到間理想名校之後, 就唔再2邊走喇(quit晒2間學校, 轉左去間全日制幼稚園)
‹ 上一主題|下一主題