用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 全港最難入幼稚園排名
go

全港最難入幼稚園排名 [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

Re: 全港最難入幼稚園排名

我覺得寶山難入d!
無返咁上下, in都無份 :tongue:

醒目開學勳章 王國長老

我睇住我老闆俾寶山校長reject, in都唔駛in!
(無返咁上下"升值能力", 寶山都費鬼事收, 費事影響"校譽"啦)

醒目開學勳章 王國長老

我老闆好細個去左外國讀書, 老婆係日本人, 阿mrs. luu話, 日本人對教育同香港人好唔同, turn down左佢wor
(不過我老闆2個家姐d仔女都係寶山出黎, 梗係啦, 一個係dgs舊生, 另一個係marymount舊生, 老公係spcc舊生..我老闆真係要摺埋)
monkey妹 寫道:
[quote]
Charlotte_mom 寫道:

我老細嗰囡入到寶山囉, 唔知關唔關兩公婆都係博士加上我老細又係鬼佬呢?    [/quote]  

醒目開學勳章 王國長老

下, 我幾時有話我睇唔開呀
我話我一D老闆收, 因為名校出生, 另一個老闆唔收, 因為唔係名校出生, 佢地都係同一家人, 又何來憎人富貴呀...
jeremyphlam 寫道:
[quote]
Charlotte_mom 寫道:
(無返咁上下"升值能力", 寶山都費鬼事收, 費事影響"校譽"啦)

你好似有D憎人富貴...........
人地出名專收富貴人家,又冇問政府
‹ 上一主題|下一主題