用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 net 12: 請問仲有無人會放官津位呀?
樓主: 小怪獸媽咪
go

net 12: 請問仲有無人會放官津位呀? [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

回覆樓主

派寶校只叩呢5間?好冒險wor! 好多人派得好都叩呢幾間,競爭好大。

醒目開學勳章 王國長老

dereklg 發表於 17-7-11 13:19
如12網派了寶,要扣番同區就只扣這幾間也差不多了。

如果派寶,誇區都要叩。12網多過江龍呀!

醒目開學勳章 王國長老

藍眼 發表於 17-7-11 15:18
唔明點解住灣仔會派咗去屯門

自行、甲部、或者跟小學網(屯門)啦

醒目開學勳章 王國長老

小怪獸媽咪 發表於 17-7-11 16:01
其實乙二我已放李賜豪...

或者你講得啱,事實係我做錯了,我都覺得我對我小朋友唔住。

乙二李賜豪唔入,真係唔好彩
你仲叩左邊d呀

醒目開學勳章 王國長老

Jessy 發表於 17-7-12 10:39
我不知道你是不是有其他宗教信仰所以抗拒佛教, 其實佛教都係導人向善, 學校亦唔會要求學生食素, 如果你唔想 ...

之前有人聽過簡介會,都話校長咁講,學生可以唔上佛學去自修。一個新校長入佛教學校工作,夠膽對教學團體(佢老細)提出呢個想法,我敬佩佢!

黃焯菴近年已有家長排乙三「保底」,隨住多左家長揀,有望升呢

醒目開學勳章 王國長老

回覆樓主

個人觀感,稚子何辜。對小孩子留情一點吧
‹ 上一主題|下一主題