用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 07-08年度入讀 York N1的媽咪~入黎啦~
樓主: Krystal
go

07-08年度入讀 York N1的媽咪~入黎啦~ [複製鏈接]

其實york校址分8號10號同14號, 各有一個門口, 好似N1A,B,C,D,E 黎講, 都係10號門口返學及放學, 有1字係尾果D就會係8號或14號門口返學放學, 因為8號同10號係相連嘛, 我初初都唔知有分別所以去錯門口接放學囉, 睇翻門口有貼表先知咋。

原文章由 sumsumpapa 於 07-8-15 08:48 發表

我都想知點分N1B 同 N1B1架

未夠鐘係唔會俾家長入架, 但以前好似攪過家長觀課日架, 唔知會唔會再攪呢?

原文章由 ShinTeresa 於 07-8-15 14:05 發表
想問下接放學既mami 學校會ng會比我地早小小入去 睇下小朋友上堂既情形 我好想呢埋一/2邊 裝下阿女睇下佢上棠個傻豬豬樣 諗起都好笑  

亞仔好似仲未識到同學咁, 一個名都未講到俾我聽, 不過就話好鍾意miss ng, 尋日話飲橙汁, 呢排佢日日都唱歌, 第一日有唱太陽伯伯, 尋日一收工入屋就見佢又彈琴又唱歌, 不過有時有d唔多聽得明, 尋晚佢同我講話係學校唔見左個杯蓋, 仲有喊添, 今日叫左姐姐返學校問下老師架喇, 希望搵得返

NIE星期二、四著PE衫, 我冇理佢有堂定冇堂, 出左通告就照著囉, 點解呢度冇人係NIE既?我都幫匡匡改左英文名, 叫"NERIO", 未改名既可以去 www.babynamesworld.com, 好多選擇架。

我個仔答我話係啤梨組喎, 上星期佢同我講話Miss Ho彈琴, 今個星期又講左另一個miss個名, 但兩個都唔係佢班主任, 可能彈琴又有其他miss, 其他野問多兩句就話 , 比佢激死 , 尋日無拉拉講左d核突野, 因為見佢手臂比蚊咬左, 問佢幾時咬喇, 佢話有隻蚊係玻璃度飛飛下, 跟住死左, 跌係d尿尿度, 隻蚊飲佢d尿尿囉, 嘩!但係佢平時係屋企唔會講呢d核突野架
‹ 上一主題|下一主題